Ειλικρινώς, δεν κατανοούμε αυτή την εμμονή των οργανωτών και συμμετεχόντων στα πλοία για τη Γάζα, να χαρακτηρίζουν σιωνιστική την ελληνική κυβέρνηση…


Του Μοχάμεντ Α. (διαχειριστής -7- του blog)
Χωρίς να θέλουμε να υπεισέρθουμε στα εσωτερικά των πρωτοστατούντων για τη συμμετοχή ελλήνων στα πλοία εναντίον της άρσης του αποκλεισμού της μαρτυρικής Γάζας, δεν αντέχουμε σε κάθε ευκαιρία μετά τη δολοφονική επέμβαση του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος (Συνεντεύξεις Τύπου, ομιλίες σε διάφορες περιοχές, συνεστιάσεις, blogs, έντυπα του χώρου κ.α.π.), να ακούμε και να διαβάζουμε πόσο προδοτική και συνεργάσιμη είναι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με το σιωνιστικό ισραηλινό καθεστώς.

Το ίδιο και με την κυπριακή κυβέρνηση, παρά τις όσες πολιτικές μας διαφωνίες με την πολιτική Χριστόφια και την ταύτισή μας-δεν το κρύβουμε- με τον Βάσο Λυσσαρίδη και την ΕΔΕΚ.
Σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης, αλλά και ούτε στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, δεν έχουν διατυπωθεί τέτοιες απαράδεκτες, εχθρικές ως χυδαίες, τοποθετήσεις για κυβερνήσεις ευρωπαϊκών χωρών.
Μήπως αυτή η «εμμονή» των ελλήνων ακτιβιστών βρίσκεται σε λάθος κατεύθυνση;
Μήπως ξεχνούν πως αν δεν υπήρχε κυβερνητική θέληση και παρέμβαση, τίποτα δεν θα μπορούσε να αποπλεύσει από την Ελλάδα;
Μήπως ξεχνούν πως Δήμαρχοι και Νομάρχες του ΠΑΣΟΚ στήριξαν και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ το εγχείρημά τους;
Μήπως ξεχνούν πως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνομιλούν καθημερινά και συμπαραστέκονται στην Παλαιστινιακή Αντίσταση;
Μήπως ξεχνούν πως αεροπλάνο της ελληνικής κυβέρνησης στάλθηκε στο Ισραήλ για να τους απελευθερώσει;
Μήπως ξεχνούν πως άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν ασχολήθηκαν ΚΑΘΟΛΟΥ με τους υπηκόους τους που βρέθηκαν κρατούμενοι στο Ισραήλ;
Τέλος, αν ορισμένοι πιστεύουν πως είναι ιδιοκτήτες του Παλαιστινιακού αγώνα, μάλλον στραβά αρμενίζουν και σύντομα αυτή η τακτική τους θα τους οδηγήσει σε αδιέξοδα.
Τον αγώνα και την Αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού στηρίζει σύσσωμος ο ελληνικός λαός.
Μας αρέσει δεν μας αρέσει, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ νομιμοποίησε με άνοιγμα πρεσβείας την Παλαιστινιακή Αντίσταση (μοναδική χώρα στη δύση), κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έστειλε τα πλοία της να βγουν οι εγκλωβισμένοι στη Βηρυτό Φενταγίν με τον Γιάσερ Αραφάτ, ο σημερινός πρωθυπουργός έχει σε πρώτη προτεραιότητα τον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού για αυτοδιάθεση.
Μήπως, λοιπόν, θα πρέπει να ξεκαβαλικέψουν λίγο οι αυτόκλητοι «εκπρόσωποι» του Παλαιστινιακού Αγώνα, αν θέλουν πραγματικά να συνεισφέρουν στην απελευθέρωση και την επιστροφή των Παλαιστινίων προσφύγων στην πατρίδα τους;
Ε, δεν αντέξαμε!
Έλεος!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/06/blog-post_6234.html