Ξέχασαν το γάμο στο Καρπενήσι...και την παρουσία της "αυτού μεγαλειότητος" αρχιμιζαδόρου

 Με αφορμή αυτό το Θέμα απο taxalia.blogspot.com ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ή Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ;
Για δείτε και την φώτο ....Μήπως ξεχωρίζετε και τον κύριο αυτό ! Βλέπετε κανένα ΣΑΜΑΡΑ ...ΜΗΠΩΣ  Σας μοίρασε ..."ανεμιστηράκια" λάσπης ,απο τα στοκ που έχει  απο τα δώρα του Χριστοφοράκου ! Ντροπή!

"Με ελικόπτερο: Στο ξενοδοχείο Μοντάνα φιλοξενήθηκαν οι επιχηρηματίες κ.κ. Δασκαλάκης και Βασιλάκης με τις συζύγους τους, οι οποίοι έφτασαν το Σάββατο με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του ξενοδοχείου, όπως επίσης και ο κ. Χριστοφοράκος με τα παιδιά του που ήρθαν μια ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή.



Με ελικόπτερο έφτασε και το ζεύγος Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελόπουλου το οποίο όμως προσγειώθηκε στην Μακρακώμη και από εκεί ταξίδεψαν οδικώς για να παρευρεθούν στον γάμο. Διέμειναν για λίγες ώρες στο ξενοδοχείο Avaris πριν αναχωρήσουν. Στο Μοντάνα φιλοξενήθηκαν ο κ. Περατικός, ο γνωστός βιομήχανος που ο γιός του έπεσε νεκρός από σφαίρες της 17Ν, ο κ. Βασίλης Κιλτίδης, ο βουλευτής κ. Θεόδωρος Κασσίμης, οι επιχειρηματίες κ.κ. Μαρινάκης και Νικηφοράκης αλλά και ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Μαμιδάκης.

Στο ξενοδοχείο Avaris μεταξύ των άλλων έμειναν ο υπουργός κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ξενάκης, ο Στρατηγός Γρηλάκης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, ο ευρωβουλευτής και στενός συνεργάτης τής κ. Μπακογιάννη καθώς και φίλος του κ. Μπακογιάννη κ. Κων/νος Χατζηδάκης και η δημοτική σύμβουλος Αθηναίων κ. Νίτσα Λουλέ.

Στο Cοuntry Club στο Μικρό Χωριό έμεινε όλη η οικογένεια Μητσοτάκη εκτός του πρώην πρωθυπουργού κ. Κων. Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρίκας οι οποίοι μαζί με την Ντόρα έμειναν στο σπίτι της οικογένειας. Στις Κορυσχάδες έμειναν η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη και η κ. Μαρίνα Βερνίκου.

Εκτός αυτών το παρόν έδωσαν η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη, ο αρχιτέκτονας Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο Σάκης Χατζηιωάννου. Πολλοί ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού, κυρίως νέοι.

Οι Ευρυτάνες: Παρέστησαν ο βουλευτής Ευρυτανίας κ. Δημοσθένης Τσιαμάκης, ο βουλευτής Αττικής και Ευρυτάνας κ. Θανάσης Μπούρας, ο νομάρχης Ευρυτανίας κ. Κων. Κοντογεώργος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου κ. Δημήτρης Καρατσίκης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Σουλιώτης, ο μηχανικός κ. Κώστας Λάππας, ο πρώην βουλευτής Ευρυτανίας κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος και ο δήμαρχος Προυσού κ. Θανάσης Φέγγος."
http://www.evrytanika.gr/0181-0200/0192/interview.htm