Έκαψαν ζωντανή και 83χρονη!

Την άγρια δολοφονία και μιας 83χρονης γυναίκας από τη Δράμα ομολόγησαν κατά την ανάκριση τους οι δύο συλληφθέντες για το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε την προηγούμενη Δευτέρα με θύμα έναν 39χρονο υπάλληλο του ΤΕΒΕ Δράμας.

Από την ανάκριση του 20χρονου Ρωσοπόντιου, και της 40χρονης φίλης του από αστυνομικούς της Δράμας προέκυψε ότι εμπλέκονται στο φόνο 83χρονης ηλικιωμένης στις 24 Ιανουαρίου. Ο 20χρονος και η 40χρονη ομολόγησαν ότι γνώριζαν τον γιο της ηλικιωμένης, η οποία διατηρούσε κατάστημα στην Δράμα. Όπως προέκυψε, η 40χρονη είχε προσληφθεί ως υπάλληλος στο κατάστημα της 83χρονης.



Το διάστημα αυτό ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο και φυλακίστηκε. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της φυλάκισης του, η 40χρονη φρόντιζε μόνη της τόσο το κατάστημα της οικογένειας όσο και την 83χρονη. Σε ανταπόδοση των υπηρεσιών της γυναίκας, ο γιος της ηλικιωμένης προσπάθησε να την πείσει να γράψει μέρος της περιουσίας της στην 40χρονη, κάτι στο οποίο δεν συναινούσε η άτυχη γριούλα.

Η 40χρονη όμως γυναίκα μαζί με τον 20χρονο φίλο της έχοντας πληροφορίες ότι η 83χρονη είχε πουλήσει πρόσφατα οικόπεδο στη Θάσο και είχε τα λεφτά στο σπίτι της επισκέφτηκαν το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου την ηλικιωμένη με σκοπό να της αποσπάσουν το εν λόγω ποσό. Ο 20χρονος σε μια προσπάθεια να αποσπάσει από την ηλικιωμένη το μέρος στο οποίο έκρυβε τα χρήματα προσπάθησε να την στραγγαλίσει.

Αφού απέσπασαν το ποσό από την άτυχη γυναίκα και νομίζοντας ότι έχει πεθάνει από στραγγαλισμό οι δυο τους, έδεσαν την 83χρονη στο κρεβάτι της και αφού την περιέλουσαν με δυο μπιτόνια βενζίνης της έβαλαν φωτιά.

Το γεγονός είχε αποδοθεί τότε σε ατύχημα από τις αρχές, οι οποίες πλέον ερευνούν το ενδεχόμενο η γριούλα να ζούσε και να κάηκε ζωντανή. Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάκριση των δυο δραστών καθώς η αστυνομία υποπτεύεται ότι εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα.
http://www.seleo.gr/