Προσπάθεια για προώθηση του τουρισμού

"Πριν 2 εβδομάδες δημιούργησα ένα τουριστικό Blog για την Πάργα με σκοπό την προώθηση της Πάργας και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και την προσέλκυση Τουριστών απο ολόκληρο τον κόσμο!

Δυστυχώς ο τουρισμός λόγω τον τελευταίων διαδηλώσεων και άλλων δυσάρεστων γεγονότων εχει δεχθει ήδη σημαντικό πλήγμα καθως ακυρώθηκαν χιλιάδες κρατήσεις και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να προβάλλουμε την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.



Ο Τουρισμός αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων για το κράτος μας και θεωρώ πως ο καθένας μας πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να μπορεί για να βοηθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό καθώς ο τουρισμός θα συντέλέσει σε σημαντικό βαθμό έτσι ώστε να ξεπέρασουμε την τρέχουσα οικονομική κρίση.

Ήδη η προσπαθεία μου καρποφόρησε καθώς μέσα σε λίγες μέρες το Blog έχει επισκέψεις απο περίπου 40 διαφορετικές χώρες και περίπου 3050 μοναδικούς επισκέπτες ! Δύστυχώς το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό προβάλλουμε μόνο αρνητικές εικόνες για την Ελλάδα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να προβάλλουμε τις θετικές πλευρές και την απαράμιλλη ομορφιά της Ελλάδες ! Η προσπάθεια του καθενός μας θα παίξει ζωτικο ρόλο έτσι ώστε Ελλάδα να καταφέρει να ορθοποδήσει και πάλι!

Το Blog είναι το εξής: http://pargaepirus.blogspot.com/