"Bαρώνος" διακίνησης της κοκαίνης ...στην παραλιακή clubland της Αθήνας και των επωνύμων πρώην αστυνομικός !


Οι "λευκές νύχτες" ένος πρώην αστυνομικού ...μπήκαν στο στόχαστρο της δίωξης Αλλοδαπών και Λαθρομεταναστών  και τελικά συνελήφθη χθές μετά απο συντονισμένη επιχείρηση με 9 κιλά κοκαίνη μαζί με δύο συνεργάτες του υπαλλήλους σε έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα.
Δείτε την είδηση ...Που όμως την ψιλοθάβουν ,ενώ ερωτηματικά προκαλεί οτι η επιχείρηση έγινε απο το τμήμα Λαθρομεταναστών και όχι απο την Δίωξη Ναρκωτικών!


"Ζούσε τη μεγάλη ζωή και κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα. Ο λόγος για έναν 47χρονο πρώην αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη χθες σε έκθεση αυτοκινήτων στη Γλυφάδα, καθώς προσπάθησε να πωλήσει ένα κιλό κοκαΐνης σε αστυνομικούς που προσποιήθηκαν τους πελάτες.
Μαζί με τον 47χρονο, ο οποίος είχε διατελέσει στο Τμήμα Εκβιαστών και στη Δίωξη Ναρκωτικών, συνελήφθησαν από την Ειδική Ομάδα Δίωξης Λαθρομεταναστών Αθηνών, o ιδιοκτήτης της έκθεσης και δύο υπάλληλοι, ενώ στον χώρο εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά.

Στο σπίτι του 47χρονου βρέθηκαν και άλλα 9 κιλά κοκαΐνης, όπλα, πλαστά χαρτονομίσματα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche και δύο τζιπ μάρκας BMW Χ5.

Ο ιδιοκτήτης της έκθεσης αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι οι υπάλληλοί του έκαναν τη διακίνηση, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα."
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122047&cid=4