O Kαραμήτσος "δοκιμαστής" στο νέρο που κέρασε ο Γ Μπόμπολας τον Θέμο

Συνάντηση που θύμιζε σκηνές λίγο από "ΝΟΝΟ" και "Καμπούλ" η συνάντηση  Μπόμπολα -Θέμου για την αγορά της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ...35 εκατομμύρια ακατέβατα ζήτησε ο πατήρ Μπόμπολας...Με τοn τίτλο  "Θέμα των δημοσιογράφων" απάντησαν οι Θέμος -Καραμήτσος 
Δείτε το θέμα by http://kourdistoportocali.com/
Η ατμόσφαιρα δεν ήταν αυτό που λέμε φιλική. Κάθε άλλο. Ο πατριάρχης της οικογένειας Γιώργος Μπόμπολας είχε μόλις (μια μέρα πριν) επιστρέψει απο το Λονδίνο έχοντας πάρει τις αποφάσεις του για την τύχη της εφημερίδας στην οποία κατέχει το 70%.


Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Τάσος Καραμήτσος πήγαιναν στο ραντεβού με την αισιοδοξία οτι θα επιστρέψουν στην Αποστόλου Παύλου με το "Πρώτο Θέμα" στα χέρια τους. Αλλωστε οι τελευταίες συναντήσεις με τον Φώτη Μπόμπολα έγιναν σε καλό κλίμα, με τον γιο ν αφήνει να εννοηθεί οτι είναι διατεθειμένος να πουλήσει το 70%.





Βέβαια την Κυριακή που ο πατήρ Μπόμπολας επέστρεψε στην Αθήνα και άρχισε να διαβάζει την εφημερίδα κοντοστάθηκε στους χρησμούς του Θέμου, μέσα απο τη στήλη του: "Πήδα την κάθε εξουσία για να σου κάθεται κάθε μέρα στα 4. Πρώτα πυροβολούμε και μετά συζητάμε..."
Εχοντας συνηθίσει να θεωρεί οτι η πιο επιθετική στήλη των εντύπων του, ήταν τα "Λαβράκια" του Πρέκα στο "Εθνος", δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο Θέμος τολμούσε να του κάνει δημόσια σεξουαλική πρόταση και μάλιστα με διάθεση σοδομισμού!
Οταν ο Θέμος και ο Καραμήτσος έφτασαν στη Μεταμόρφωση, τους υποδέχθηκε ο Φώτης Μπόμπολας.

Μετά απο τις πρώτες τυπικές κουβέντες για την καλή κυκλοφορία της εφημερίδας οι 3 τους κατευθύνθηκαν στο γραφείο του πατριάρχη Γιώργου Μπόμπολα.
Τους υποδέχθηκε μ ενα βλοσυρό βλέμμα, μάλλον δεν ανταπέδωσε τον χαιρετισμό, η γραμματέας τους ρώτησε τι θα πάρουν, ο Τάσος ζήτησε έναν εσπρέσσο, ο Θέμος ένα νερό, οταν τους τα έφεραν ο Θέμος ζήτησε απο τον Τάσο να δοκιμάσει πρώτος το νερό και άρχισε η κουβέντα που δεν θα την έλεγες μακροσκελή.

Γιώργος Μπόμπολας: Κύριοι, γιατί θέλατε να με συναντήσετε;

Τάσος Καραμήτσος: Eπειδή διαπιστώνουμε οτι η συνεργασία μας γίνεται όλο και πιο δυσχερής, αποφασίσαμε να σας προτείνουμε την εξαγορά του ποσοστού σας...

Θέμος Αναστασιάδης: Θέλουμε ν αγοράσουμε το ποσοστό σας.

Γιώργος Μπόμπολας: Kι εγώ που νόμιζα οτι θέλατε να πηδηχθούμε! Τέλος πάντων κύριοι. Θέλω 35 εκατομμύρια ευρώ. Οταν τα βρείτε φέρτε τα μου κι εγω θα σας δώσω την εφημερίδα...

Ζοχαδιασμένοι ο Θέμος με τον Τάσο βγήκαν απο το γραφείο του Μπόμπολα κι ο Θέμος άρχισε να σιγομουρμουρίζει κάτι μπινελίκια σε άπταιστα ελληνογαλλικά.
Πριν λίγο διαβάσαμε στο "Τροκτικό" οτι οι δύο συνέταιροι κατοχύρωσαν τον τίτλο "ΘΕΜΑ των δημοσιογράφων" και ετοιμάζονται να νοικιάσουν γραφεία στο Μαρούσι για να βγάλουν νέα εφημερίδα.
Ο Θέμος συνεπής στην υπόσχεσή του ("καλή διασκέδαση) δεν μας αφήνει να πλήξουμε...