Άλλο η ρόμπα, άλλο η ρούμπα! (BINTEO)


http://showbitch.wordpress.comΑυτό δεν είναι χορεύοντας με τους σταρ, αλλά χορεύοντας με τη… γιαγιά- βουλευτίνα! Η Φωτεινή Πιπιλή ρεζιλεύτηκε αναζητώντας τι; Δόξα, αναγνώριση, να δείξει ότι… περνάει η μπογιά της; Να… επενδύσει για τις επόμενες εκλογές αναδεικνύοντας το χορευτικό της ταλέντο; Ξύπνησε μέσα της η γιαγιαδομπεμπέκα; (ξαναμωράθηκε το λένε στα μέρη μας). Κι αν ναι, εμείς τι φταίμε;



Ας τραγουδάει στο λουτρό της κι ας χορεύει στο σαλόνι της. Όποια και να’ ναι η αιτία που την παρασέρνει σε… τρεμάμενα βήματα ας της ανοίξουν τα μάτια οι δημοσιοσχεσίτες της, ώστε να καταλάβει τη διαφορά: Άλλο η ρόμπα, άλλο η ρούμπα! Εκτός αν- μέρες που είναι- θέλησε να προσφέρει λύση για το πασχαλινό τραπέζι. Αν φάτε πολύ, το στομάχι σας είναι βαρύ και δεν αντέχετε, δείτε το βίντεο και… ξεράστε μαζί μας!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ-ΣΟΚ: Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η βουλευτίνα μας… να περπατοχορεύει και να σηκώνει το πόδι σε… ανατριχιαστικές φιγούρες, ένας 15χρονος Αφγανός έχασε τη ζωή του. Διαμελίστηκε από βόμβα, αναζητώντας τροφή στα σκουπίδια! Αλλά ο χορός… χορός!