Oι Mεγα ...λες στιγμές ενημέρωσης για το ασφαλιστικό στην ΕΡΤκαι οι παλιές χορηγίες του ΙΚΑ !

"Πρόημερων σε συζήτηση στην ΝΕΤ για το ασφαλιστικό είδα ενα αναδημοσιευμένο σχόλιο  για τον δημοσιογράφο που αποκαλούσε τον Λοβέρδο κύριε καθηγητά μου ...Ο καθηγητής Λοβέρδος και ο φοιτητής του, ο Μέγας (κουμπούρας) ... Και ξαφνικά τον ξαναείδα πάλι σήμερα στην Εκπομπή "Ανταποκριτές" ...Ξέχασε να φύγει απο τότε...Ομως αν δεν κάνω λάθος ,πέρα απο τις ακαταλαβίστικες  φιλοσοφικές αναφορές του για την ιστορία του ασφαλιστικού συστήματος στη Γερμανία και για παππούδες γιαγιάδες και εγγόνια που δεν ενδιαφέρουν κανένα , μήπως είναι ο ίδιος που είχε εκπομπές πριν το 2004 στην επίσης κρατική ΕΡΤ για τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ με Χορηγό το ΙΚΑ! Αυτοί φωνάζουν τώρα για τα ελλείμματα.


Ναι το ΙΚΑ το πριν το 2004  έδινε 600.000 ευρώ σε εκπομπή της ΕΡΤ να βγάζουν λόγο οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ! Αρα ποιοί  είχαν την Εταιρία παραγωγής!
Και ακουσα να λέει οτι έπρεπε να παραιτηθεί η κυβέρνηση Καραμανλή για τα δομημένα ομόλογα! Γιατί χάθηκαν 200.000 εκατομ ευρώ! Τα 600.000  ευρώ της χορηγίας του ΙΚΑ ποιός θα τα επιστρέψει!
Δεν υπάρχει κανένας άλλος δημοσιογράφος να μας ενημερώσει ή το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ είναι πάλι εδώ ακολουθόντας τη γνωστή συνταγή του Ριρή με τους δικούς του δημοσιογράφους στις εκπομπές για να κάνουν κλίμα. Να είχαν και κάτι να πας πουν"