Η C(L)OPY PASTE Barcelona THΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ...ΚΑΙ Ο ΡΕΣΤΗΣ


"Κόκκαλης καί Λαυρεντιάδης στον Ολυμπιακό
Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας στον Παναθηναικό
Παππάς και Νότιας στην ΑΕΚ και ο .......... Ρέστης στον ΠΑΟΚ
όχι τον γνωστό αλλά στον ΠΑΟΚ Γλυφάδας της τέταρτης εθνικής κατηγορίας.
Ο γνωστός εφοπλιστής που το όνομα του έχει ακουστεί απο την Manchester City και όλες τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα κατέληξε στην επένδυση που του ταιριάζει γάντι.
Είναι ο ιδιοκτήτης-χορηγός του ΠΑΟΚ Γλυφάδας του οποίου το σήμα το άλλαξε κάνοντας copy το σήμα της Barcelona [δείτε photo http://www.fcbarcelona.com/web/english/] βάζοντας άκουσον άκουσον και το logo της εταιρείας του [δείτε το site http://sites.google.com/site/glyfadafc/ για την ομοιότητα των σημάτων]!!!!


Αξίζει να μπείτε στο site της ομάδας να γελάσετε αφού δείτε όλους τους χορηγούς που είναι εταιρείες συνδεδεμένες μαζί του δώστε όμως λίγο προσοχή στα κείμενα και τις photo. Ο γενικός διευθυντής της ναυτιλιακής εταιρείας του που είναι και ο Πρόεδρος της Ομάδας όπου βρεθεί και όπου σταθεί διαφημίζει την επένδυση του αφεντικού του και διαλαλεί ότι σύντομα θα είναι και πρόεδρος σε ομάδα άλλης κατηγορίας που θα βάλει τον Ρέστη να αγοράσει.
Οι "εφοπλιστές" δεν κατάφεραν να ανέβουν κατηγορία παρόλο που έχουν το δεκαπλάσιο budget από όλες τις ομάδες της Δ Εθνικής το τρομερό ποσό των 500.000 ευρώ!!! Στις photo θα θαυμάσετε τον ιδιοκτήτη στον πάγκο της ομάδας και θα διαβάσετε πως θα πάρουν κεφάλια απο τους παίχτες που τόλμησαν να χάσουν κάποιο παιχνίδι...."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ