Nεά τροπή στην υπόθεση δολοφονίας Xατζηκωστή με σύλληψη αδερφής μαρτύρων!

"Στα μέσα περίπου της συνεδρίας του Επαρχιακού Δικαστηρίου, εισήλθε στο δωμάτιο του Ιπποκράτειου όπου διεξαγόταν η διαδικασία, ο δικηγόρος υπεράσπισης των δύο αδερφιών, μαζί με την αδερφή των δύο υπόπτων και το σύζυγό της. Μετά τη διακοπή της συνεδρίας για να συνταχθεί η απόφαση του δικαστηρίου και λίγο πριν αυτή ανακοινωθεί, ο Εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής, Εισαγγελέας Σάββας Μάτσας προέβη σε μια καταγγελία.

Οπως είπε εντός της αίθουσας, ένας λοχίας και ένας αστυφύλακας της Αστυνομίας του ανέφεραν ότι, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας η αδερφή των δύο υπόπτων που κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Χατζηκωστή, που στεκόταν απέναντι από τους άλλους δύο υπόπτους , έκανε κάποια νοήματα και προς τους δύο.

Σε δηλώσεις αργότερα στους δημοσιογράφους, ο κ. Μάτσας είπε ότι προς αυτόν που συναργάζεται με την αστυνομία έκανε κίνηση με το χέρι της νόημα ότι ''θα του κόψει το κεφάλι του και φίλησε και τον σταυρό της'', ενώ στον άλλο ''να ράψει το στόμα του''. Δοθήκαν, είπε, οδηγίες για να ληφθούν καταθέσεις από αυτούς που αντιλήφθηκαν το γεγονός και εάν προκύψει αδίκημα να κατηγορηθεί.
Η αδερφή των δύο υπόπτων που έκανε αυτές τις χειρονομίες συνελλήφθηκε από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση."

http://www.filoksenos.blogspot.com/