H κοινωνική δικτύωση του Στεφανάκου και η επιστολή "βόμβα" του Παλαιοκώστα!

Βασίλης Παλαιοκώστας , Βασίλης Στεφανάκος... Τα πιο βαριά ονόματα στο κόσμο των "παρανόμων" και των Ελληνικών Φυλακών. Σπάνε από μόνοι τους τα στεγανά της ενημέρωσης ...και παρακάμπτουν την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία ! Δίνοντας τις δικές τους εκδοχές για τις υποθέσεις που τους αφορούν και τους κατηγορούν. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα άνθρωποι που ήρθαν σε κόντρα με το νόμο και όντας υπόδικοι , κρατούμενοι ή δραπέτες των ελληνικών φυλακών ακολουθούν το ρεύμα της εποχής...

Δικτυώνονται μέσω του διαδικτύου ...όπως ο Στεφανάκος που είναι ο πρώτος blogger Κρατούμενος φυλακών!
Ίσως θα μπορούσε και ο Παλαιοκώστας να ήταν ο πρώτος δραπέτης φυλακών blogger.
Όμως κάτι τέτοιο θα τον καθιστούσε στόχο...είτε εκτός είτε εντός Ελλάδος κυρίως μέσα από την αναζήτηση των πηγών της ανάρτησης ...και του διαχειριστή του ιστολογίου. Κάτι που δεν ισχύει για τον ήδη κρατούμενο Στεφανάκο.

Ο Παλαιοκώστας ...με την επιστολή του στην σημερινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ...εγκαινιάζει μια νέα τακτική ! Την αλήθεια της άλλης πλευράς

Όπως φημολογείται  είναι ένας από τους πιο φανατικούς αναγνώστες της εφημερίδας...εδώ και χρόνια... Άλλωστε είναι γνωστό, τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια της έκδοσής της και μέχρι πρόσφατα η εφημερίδα θεωρείταν "αντιεξουσαστική και εχέμυθη"στα θέματα της τρομοκρατίας και σε θέματα ποινικών και φυλακών ...απ όσους ήθελαν ένα βήμα έκφρασης και καταγγελίας ...με δημοσιογραφική δεοντολογία.
Πάντα τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης ...ακολουθούσαν και ακολουθούν μια πηγή πληροφοριών μόνο μέσα από τις κρατικές αρχές στο τομέα της ασφάλειας....Ποτέ δεν ψάχνουν ...και δεν βγάζουν την άλλη πηγή.
Αυτό έρχεται να κάνει ο Παλαιοκώστας ...με την επιστολή του αυτή...Ξέροντας πλέον οτι η πληροφορία και η δημοσιότητα δεν μένει μόνο στη πηγή ...αλλά διαχέεται μέσω του διαδικτύου !
Θέλει να ανατρέψει την μέχρι τώρα τακτική των ΜΜΕ και των κρατικών αρχών να διαμορφώνουν το προφίλ των ποινικών και όχι μόνο.
Και έδω θα έχουμε ανατροπές...στην ενημέρωση και ένα ακόμα πονοκέφαλο για τις αρχές!