Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H κοινωνική δικτύωση του Στεφανάκου και η επιστολή "βόμβα" του Παλαιοκώστα!

Βασίλης Παλαιοκώστας , Βασίλης Στεφανάκος... Τα πιο βαριά ονόματα στο κόσμο των "παρανόμων" και των Ελληνικών Φυλακών. Σπάνε από μόνοι τους τα στεγανά της ενημέρωσης ...και παρακάμπτουν την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία ! Δίνοντας τις δικές τους εκδοχές για τις υποθέσεις που τους αφορούν και τους κατηγορούν. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα άνθρωποι που ήρθαν σε κόντρα με το νόμο και όντας υπόδικοι , κρατούμενοι ή δραπέτες των ελληνικών φυλακών ακολουθούν το ρεύμα της εποχής...

Δικτυώνονται μέσω του διαδικτύου ...όπως ο Στεφανάκος που είναι ο πρώτος blogger Κρατούμενος φυλακών!
Ίσως θα μπορούσε και ο Παλαιοκώστας να ήταν ο πρώτος δραπέτης φυλακών blogger.
Όμως κάτι τέτοιο θα τον καθιστούσε στόχο...είτε εκτός είτε εντός Ελλάδος κυρίως μέσα από την αναζήτηση των πηγών της ανάρτησης ...και του διαχειριστή του ιστολογίου. Κάτι που δεν ισχύει για τον ήδη κρατούμενο Στεφανάκο.

Ο Παλαιοκώστας ...με την επιστολή του στην σημερινή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ...εγκαινιάζει μια νέα τακτική ! Την αλήθεια της άλλης πλευράς

Όπως φημολογείται  είναι ένας από τους πιο φανατικούς αναγνώστες της εφημερίδας...εδώ και χρόνια... Άλλωστε είναι γνωστό, τουλάχιστον στα πρώτα χρόνια της έκδοσής της και μέχρι πρόσφατα η εφημερίδα θεωρείταν "αντιεξουσαστική και εχέμυθη"στα θέματα της τρομοκρατίας και σε θέματα ποινικών και φυλακών ...απ όσους ήθελαν ένα βήμα έκφρασης και καταγγελίας ...με δημοσιογραφική δεοντολογία.
Πάντα τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης ...ακολουθούσαν και ακολουθούν μια πηγή πληροφοριών μόνο μέσα από τις κρατικές αρχές στο τομέα της ασφάλειας....Ποτέ δεν ψάχνουν ...και δεν βγάζουν την άλλη πηγή.
Αυτό έρχεται να κάνει ο Παλαιοκώστας ...με την επιστολή του αυτή...Ξέροντας πλέον οτι η πληροφορία και η δημοσιότητα δεν μένει μόνο στη πηγή ...αλλά διαχέεται μέσω του διαδικτύου !
Θέλει να ανατρέψει την μέχρι τώρα τακτική των ΜΜΕ και των κρατικών αρχών να διαμορφώνουν το προφίλ των ποινικών και όχι μόνο.
Και έδω θα έχουμε ανατροπές...στην ενημέρωση και ένα ακόμα πονοκέφαλο για τις αρχές!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…