Στην μαρτυρική Γάζα .ακτιβιστές , ευρωβουλευτές Ελληνες Βουλευτές ...και προσωπικότητες


...σε 63 άτομα είναι τελικά ο αριθμός των βουλευτών, ευρωβουλευτών και άλλων ευρωπαϊκών προσωπικοτήτων που μπήκαν μέσα στην πολύπαθη περιοχή.
Η θριαμβευτική είσοδος της Ελληνικής Αποστολής, αποτελείται από τους παλαίμαχους αγωνιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιαίτερα του παλαιστινιακού προβλήματος βουλευτές, Σοφία Σακοράφα και Τάσο Κουράκη, τον Γιώργο Αναστόπουλο, εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας, τον Δρ. Νάντερ Αλ Αμπάντλα, πρόεδρο της Ελληνο-Παλαιστινιακής Φιλίας, που μετέχει ως επικεφαλής–συντονιστής της αποστολής, τον πολιτικό αναλυτή Κώστα Μπιτσάνη, την δημοσιογράφο Εμυ Χριστούλα και τον συγγραφέα-ιστορικό Νίκο Κλειτσίκα.





Σημειώνεται ότι η παραπάνω αποστολή αποτελείται κυρίως από τα βασικά πρόσωπα που επανειλημμένα έχουν επισκεφτεί και εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αντίστοιχες συμμετοχές και κινητοποιήσεις για τα δίκαια αιτήματα της κατακερματισμένης από την εγκληματική διεθνή ανοχή και αδιαφορία της πολύπαθης Παλαιστίνης και συμπαραστάτες του αδάμαστου, γενναίου και περήφανου λαού της.

Η υποδοχή της ευρωπαϊκής αποστολής, παρά τις όποιες αντιρρήσεις της βάρβαρης ισραηλινής κυβέρνησης προς την κυβέρνηση του Καΐρου, επετεύχθη τελικά χθες στις 15:20, τις αρχές της εκλεγμένης παλαιστινιακής κυβέρνησης οι οποίοι σύσσωμοι υποστήριξαν την Ευρωπαϊκή Αντιπροσωπεία
Ο Αντιπρόεδρος της Παλαιστινιακής Βουλής (ο Πρόεδρος βρίσκεται στη Δυτική Όχθη), εκ μέρους της παλαιστινιακής κυβέρνησης, καλωσόρισε στην αίθουσα στο παλαιστινιακό έδαφος τις ξένες αντιπροσωπείες.
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/01/15-1-2010.html