Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σήμερα αναχωρεί για τη Γάζα η Ελληνική Αποστολή


"Από τον Γιώργο Αναστόπουλο, εκπρόσωπο στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αναχωρούμε για το Κάιρο σήμερα στις 13:30 μαζί με την ομάδα των ελλήνων που μετέχουν στην Αποστολή στη Γάζα των 50 ευρωπαίων πολιτικών και προσωπικοτήτων, που οργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας.
Η αποστολή μας θα επισκεφθεί τη Λωρίδα της Γάζας, αποκλεισμένη με πλήρες εμπάργκο στα πάντα (τρόφιμα, νερό, φάρμακα, καύσιμα κ.λ.π.), επί 4 χρόνια και επίσης θα έχει συναντήσεις με αιγύπτιους αξιωματούχους, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.
Το Ελληνικό Τμήμα της Επιτροπής ευχαριστεί θερμά τους αγωνιστές βουλευτές Σοφία Σακοράφα και Τάσο Κουράκη, που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και μετέχουν στην Αποστολή.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δρ. Νάντερ Αλ Αμπάντλα, πρόεδρο της Ελληνο-Παλαιστινιακής Φιλίας, που μετέχει ως επικεφαλής–συντονιστής της αποστολής μας, την οποία συμπληρώνουν: ο πολιτικός αναλυτής Κώστας Μπιτσάνης, η δημοσιογράφος Εμυ Χριστούλα και ο συγγραφέας-ιστορικός Νίκος Κλειτσίκας.

Πρόγραμμα Αποστολής
Σήμερα άφιξη στο Κάιρο
Παρασκευή 15/1/2010
06:00 Αναχώρηση για Γάζα
14:00 Συνέντευξη Τύπου στο πέρασμα της Ράφα και εντός της Παλαιστίνης
16:30 Συνάντηση με το Παλαιστινιακό Κοινοβούλιο
19:30 Συνάντηση με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις
Σάββατο 16/1/2010
08:00 Επίσκεψη σε περιοχές της Λωρίδας της Γάζας που καταστράφηκαν από τους ανελέητους ισραηλινούς βομβαρδισμούς (Σχολεία ΟΗΕ, καταυλισμούς προσφύγων κ.α.)
11:00 Συνάντηση με το Συμβούλιο Τεκμηρίωσης των Εγκλημάτων
14:00 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Γάζας
16:30 Συνάντηση με αξιωματούχους της UNRWA
Το βράδυ έξοδος από την Παλαιστίνη και επιστροφή στο Κάιρο
Κυριακή 17/1/2010
11:30 Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου
13:00 Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου
14:30 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγυπτιακής Βουλής
Δευτέρα 18/1/2010, επιστροφή στην Ελλάδα"
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…