ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ΔΕΙΤΕ


"Έτοιμοι δείχνουν οι αγρότες στο κλείσιμο της εθνικής Πατρών -Πύργου στο ύψος του χωριού Κουρτέσι 50km νότια της Πάτρας.
Έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους επι της εθνικής οδού και αναμένουν μέχρι την Τρίτη όπου και θα κλείσουν την Εθνική φτιάχνοντας μπλόκο .
Δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα κλείσουν και τα δυο ρεύματα.
Φυσικά δεν πρόκειται να κλείσουν μόνο την Εθνική Πατρών-Πύργού, αλλά κάθε κεντρική οδική αρτηρία της χώρας..

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι αγρότες είναι πάντα κερδισμένοι, είναι οι μόνοι που την οικονομική χασούρα την πληρώνονται!!
Αν έχουν καταστροφή από φυσικά φαινόμενα κλείνουν δρόμους για να τους πληρώσει το κράτος για την καταστροφή τους. Ποιος ελεύθερος επαγγελματίας καλύπτεται στον ίδιο βαθμό τόσο με επιδοτήσεις όσο και από το κράτος αν αποτύχει σαν επιχείρηση?
Εκτός των άλλων θεωρώ απαράδεκτο για χάρη μερικών ανθρώπων να ταλαιπωρούμαστε τα υπόλοιπα εκατομμύρια Έλληνες που δεν μπορούμε να μετακινηθούμε
Δεν με ενδιαφέρει ποια κυβέρνηση είναι, τι χρώμα έχει η Ελλάδα κάθε 4 χρόνια, αυτό που πιστεύω αφορά κάθε Έλληνα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να κόβει την Ελλάδα στην μέση με το έτσι θέλω και όποτε του κάνει κέφι.
Δεν είναι δυνατόν για να καλυφθούν τα αιτήματά τους που αφορούν ζητήματα τους με την εκάστοτε κυβέρνηση να προκαλούν οικονομική θηλιά σε επαγγελματίες φτάνοντας κάποιους στα πρόθυρα της πτώχευσης.
Επαγγελματίες χάνουν τα εμπορεύματα τους λόγω της καθυστέρησης παράδοσης που κλείνουν τους δρόμους, που χαλάνε στα τελωνεία και στις αποθήκες τα τρόφιμα τους, που δεν μπορεί να μετακινηθεί κάποιος που έχει επαγγελματική υποχρέωση σε άλλη πόλη!
Συγνώμη αλλά στην γλώσσα μου αυτούς τους λέμε παρτάκιδες, γιατι κοιτούν την πάρτη τους και μόνο , χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσω για την επίλυση του προσωπικού προβλήματος.
Τέλος αυτή δεν αφορά μόνο τους αγρότες που έχουν κάνει μόδα, μάλλον έθιμο , ένα έθιμο που θυμίζει το καρναβάλι της Πάτρας πιο πολύ, στο να κλείνουν τους δρόμους, αλλά αφορά και κάθε διαδήλωση που προκαλεί κυκλοφοριακό πρόβλημα τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στις επαρχίες.
Να γίνουν διαδηλώσεις να ζητούν οι άνθρωποι και να επιδιώκουν να έχουν τα νόμιμα τους, αλλά όχι σε βάρος άλλων!! Μην πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα, γιατί και εμείς είμαστε υπάλληλοι όχι εργοδότες!!"
http://mantatanews.blogspot.com/2010/01/blog-post_4670.html