H Nicole Polizzi παίκτρια του ριάλιτι του ΜΤV "Jersey Shore" πού γίνεται πρωτοσέλιδο !

Ενα αμφιλεγόμενο ριάλιτι show του MTV ...βρήκε την πρωταγωνιστριά του στην 21 ετών Nicole Polizzi από την Νέα Υόρκη.

Τον Αύγουστο του 2009, η Nicole "Snooki" Polizzi γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο μετά από μια αντιπαράθεση με έναν άνδρα γιατί κάποιος της ειχε πάρει το ποτό της στο Beachcomber Bar &Grill Ο δράστης, Brad Ferro, που είναι γυμναστής από Deer Park, συνελήφθη για απλή επίθεση .Ένα promo του κλιπ προβλήθηκε μέσα στον Δεκέμβριο . Εκτοκτε το ριάλιτι έχει γίνει κεντρικό θέμα και για μια σειρά αλλές αντιδράσεις που υπάρχουν για το κόνσπετ του, αφού ακόμα και διαφημιστές έχουν αποσυρθεί.




Ομως η Nicole Polizzi αρχίσε να ξεχωρίζει και να γίνεται στόχος των παπαράτσι και των κουτσομπολιών που κυκλοφορούν.

Το ΜΤΖ.com την εντόπισε την περασμένη Δευτέρα σε ενα μπαρ όπου συνοδευόμενη με την φίλο της ( φωτο 1) με το πορτοκαλί μπλουζάκι δέχθηκε απο ένα άντρα "επίθεση" όχι με γρόθια αλλα με φιλί στο στόμα και βέβαια δεν λιποθύμησε, όπως στο βίντεο με την γροθιά που προβλήθηκε στο ριάλιτι, αλλά το συνέχισε και το απόλαυσε...
Βέβαια μετα απο αυτό τα σχόλια γιαυτή δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτικά

Τι είναι το reality...

Η εκπομπή εξετάζει τη ζωή των οκτώ νέων castmembers διαβίωσης και διακοπές για τα διάφορα θέρετρα κατά μήκος της Jersey Shore, πιο συγκεκριμένα η πόλη της Seaside Heights. Σε αντάλλαγμα για τη ζωή στο σπίτι ακτή, κάθε μέλος του cast είναι υποχρεωμένος να εργάζεται βάρδιες σε ένα τοπικό κατάστημα. Παράλειψη συμμόρφωσης προς τους κανόνες του παιχνιδιού που το αφεντικό τους, ο οποίος κατέχει το σπίτι ακτή στην οποία κατοικεί το cast, οδηγεί σε τερματισμό και την έξωση από το σπίτι ακτή.

Πηγή Wikipedia