Παγκόσμια "απάτη" του ΤΜΖ με φωτογραφία του Τζον Κένεντι με γυμνές μοντέλες σε κρουαζιέραhttp://www.foreignpress-gr.com/
Κολoσσιαία γκάφα διέπραξε η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα tmz.com που δημοσίευσε μια σκανδαλιστική φωτογραφία του Τζον Κένεντι να απολαμβάνει τον ήλιο στο κατάστρωμα ενός σκάφους, παρέα με τέσσερις γυμνές κοπέλες. Η φωτογραφία αναδημοσιεύθηκε από πολλές ιστοσελίδες σε όλο το κόσμο και από το Foreign Press. Παρότι η ιστοσελίδα επικαλέστηκε τη γνώμη ειδικών για να πιστοποιήσει την ταυτότητα του εικονιζόμενου άντρα, αναγκάστηκε με σημερινή της ανακοίνωση να ανακαλέσει.Όπως αποκαλύφθηκε, η υποτιθέμενη ασπρόμαυρη φωτογραφία του Κένεντι της δεκαετίας του 1950 αποτελεί στην πραγματικότητα τμήμα πολυσέλιδης έγχρωμης φωτογράφησης του περιοδικού «Playboy» για το τεύχος Νοεμβρίου 1967, με γενικό θέμα «πικάντικες διακοπές σε γιοτ».

Η ιστοσελίδα http://www.thesmokinggun.com/ αντιπαραβάλει την ασπρόμαυρη «ταλαιπωρημένη» εκδοχή της με την διαυγέστερη έγχρωμη και η δεύτερη καθιστά πλέον αρκετά ξεκάθαρο το γεγονός ότι ο εικονιζόμενος άντρας δεν είναι ο Κένεντι.