Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Μοίρασε" λεφτά στη ΓΣΕΕ ...ο Λοβέρδος ?

Λέτε γιαυτό να έχουμε ...  εργασιακή ειρήνη και την συναίνεση στο ασφαλιστικό!

Αληθεύει οτι αύξησε την Κρατική Χρηματοδότηση προς τους εργατοπατέρες στη ΓΣΕΕ ...Και οτι στην μοιρασιά είναι και το επαναστατικό ΠΑΜΕ Ρε ΠΟΥ ΠΑΜΕ....

Ποιά ΕΡΤ !  Εδώ να δείτε άρωμα οικονομικού σκανδάλου! 
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που ο συνδικαλισμός ( δηλαδή οι συνδικαλιστές ) χρηματοδοτείται μέσω του Κράτους ...Δηλαδή όλοι οι εργαζόενοι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα πληρώνουν ένα ποσοστό απο τις κρατήσεις τους στην Εργατική Εστία που δίνει τα γνωστά εισητήρια κοινωνικού τουρισμού! Από αυτά τα χρήματα παίρνουν μεγάλο ποστοστό οι συνδικαλιστές ...για τις συνδιακαλιστές οργάνωσεις !
Μιλάμε για πακτωλούς χρημάτων απο εισφορές  εργαζόμενων που ούτε ήταν ούτε είναι  συνδικαλισμένοι ...Γιατί οι συνδικαλισμένοι δεν ξεπερνούν στην πραγματικότητα τους 200.000 συν τις μαιμού εγγραφές απλά να φαίνονται μέλη σωματείων άντε να φθάνουν 350.000 χιλιάδες!
Και όμως οι εγατοπατέρες  τα παίρνουν νταβατζηλίδικα απο 3.000.000 εργαζόμενους! 
Βεβαια μην νομίζεται οτι τα λεφτά αυτά πάνε σε εργαζόμενους....
Σε πολυτελη γραφεία , ταξίδια , χλιδάτα συνέδρια , λιμουζίνες πού έχουν οι ερατοπατέρες...και εκατοντάδες υπαλλήλους που συνήθως ειναι κομματικοί φίλοι συγγενείς αδέρφια ... ημέτεροι Βουλευτών.Η τα κάνουν realestate Aγοράζοντας ή αναπαλαιώνοντας ακίνητα για να συντονίζουν τον αγώνα μέσα απο πολυτελείς χώρους..
Συν κάτι επιστημονικοί συνεργάτες που είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι!
Το περίεργο είναι οτι και το ΠΑΜΕ που καταγγέλει τη ΓΣΕΕ ...σιωπά περίεργα γύρω απο την υπόθεση γιατί έχει μερίδιο στην μοιρασιά!
Βεβαια μην νομίζετε οτι απο τα λεφτά αυτά παίρνουν τα μικρά σωματεία και όσοι εργαζόμενοι διαμαρτύρωνται στους δρόμους αυτοί εισπράττουν δακρυγόνα ...και γκλοπς
Δείτε τώρα τι αποκαλύπτει το blog BAΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
"Σκοπεύαμε να κάναμε μια ανάρτηση σχετικά με τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ γιατί κυκλοφορούν κάποιες φήμες που έχουν άρωμα .. οικονομικού σκανδάλου.

Με δυο λόγια, τι εννοούμε. Είναι γνωστό ότι η ΓΣΕΕ, οικονομικά στηρίζετε βασικά από κρατική επιχορήγηση. (Συγκεκριμένα χρηματοδοτείτε από την Εργατική Εστία που εποπτεύεται από το υπουργείο Απασχόλησης. Και οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ένα απ’ τα πρώτα μέτρα του υπουργού Α. Λοβέρδου ήταν να αναπροσαρμόσει προς τα πάνω τα ποσά που καταλήγουν στους εργατοπατέρες).

Επειδή κυκλοφορούν πάρα πολλά για το πόσα είναι αυτά τα χρήματα, σε ποιες τσέπες καταλήγουν και επειδή δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε γεγονότα που δεν έχουμε διασταυρώσει, ζητήσαμε από σύντροφο να επικαλεστεί την δημοσιογραφική του ιδιότητα για να πληροφορηθούμε αυτά τα στοιχεία.

Μάταιη η προσπάθεια. Οσες προσπάθειες και να έκανε, το ποσό που καταλήγει στους εργατοπατέρες κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Η μεγάλη έκπληξη μας όμως είναι ούτε τα στελέχη του ΠΑΜΕ (συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ) που συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ θέλησαν να μας δώσουν τις πληροφορίες που ζητήσαμε.

Γιατί άραγε;"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…