"Μοίρασε" λεφτά στη ΓΣΕΕ ...ο Λοβέρδος ?

Λέτε γιαυτό να έχουμε ...  εργασιακή ειρήνη και την συναίνεση στο ασφαλιστικό!

Αληθεύει οτι αύξησε την Κρατική Χρηματοδότηση προς τους εργατοπατέρες στη ΓΣΕΕ ...Και οτι στην μοιρασιά είναι και το επαναστατικό ΠΑΜΕ Ρε ΠΟΥ ΠΑΜΕ....

Ποιά ΕΡΤ !  Εδώ να δείτε άρωμα οικονομικού σκανδάλου! 
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που ο συνδικαλισμός ( δηλαδή οι συνδικαλιστές ) χρηματοδοτείται μέσω του Κράτους ...Δηλαδή όλοι οι εργαζόενοι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα πληρώνουν ένα ποσοστό απο τις κρατήσεις τους στην Εργατική Εστία που δίνει τα γνωστά εισητήρια κοινωνικού τουρισμού! Από αυτά τα χρήματα παίρνουν μεγάλο ποστοστό οι συνδικαλιστές ...για τις συνδιακαλιστές οργάνωσεις !
Μιλάμε για πακτωλούς χρημάτων απο εισφορές  εργαζόμενων που ούτε ήταν ούτε είναι  συνδικαλισμένοι ...Γιατί οι συνδικαλισμένοι δεν ξεπερνούν στην πραγματικότητα τους 200.000 συν τις μαιμού εγγραφές απλά να φαίνονται μέλη σωματείων άντε να φθάνουν 350.000 χιλιάδες!
Και όμως οι εγατοπατέρες  τα παίρνουν νταβατζηλίδικα απο 3.000.000 εργαζόμενους! 
Βεβαια μην νομίζεται οτι τα λεφτά αυτά πάνε σε εργαζόμενους....
Σε πολυτελη γραφεία , ταξίδια , χλιδάτα συνέδρια , λιμουζίνες πού έχουν οι ερατοπατέρες...και εκατοντάδες υπαλλήλους που συνήθως ειναι κομματικοί φίλοι συγγενείς αδέρφια ... ημέτεροι Βουλευτών.Η τα κάνουν realestate Aγοράζοντας ή αναπαλαιώνοντας ακίνητα για να συντονίζουν τον αγώνα μέσα απο πολυτελείς χώρους..
Συν κάτι επιστημονικοί συνεργάτες που είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι!
Το περίεργο είναι οτι και το ΠΑΜΕ που καταγγέλει τη ΓΣΕΕ ...σιωπά περίεργα γύρω απο την υπόθεση γιατί έχει μερίδιο στην μοιρασιά!
Βεβαια μην νομίζετε οτι απο τα λεφτά αυτά παίρνουν τα μικρά σωματεία και όσοι εργαζόμενοι διαμαρτύρωνται στους δρόμους αυτοί εισπράττουν δακρυγόνα ...και γκλοπς
Δείτε τώρα τι αποκαλύπτει το blog BAΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
"Σκοπεύαμε να κάναμε μια ανάρτηση σχετικά με τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ γιατί κυκλοφορούν κάποιες φήμες που έχουν άρωμα .. οικονομικού σκανδάλου.

Με δυο λόγια, τι εννοούμε. Είναι γνωστό ότι η ΓΣΕΕ, οικονομικά στηρίζετε βασικά από κρατική επιχορήγηση. (Συγκεκριμένα χρηματοδοτείτε από την Εργατική Εστία που εποπτεύεται από το υπουργείο Απασχόλησης. Και οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ένα απ’ τα πρώτα μέτρα του υπουργού Α. Λοβέρδου ήταν να αναπροσαρμόσει προς τα πάνω τα ποσά που καταλήγουν στους εργατοπατέρες).

Επειδή κυκλοφορούν πάρα πολλά για το πόσα είναι αυτά τα χρήματα, σε ποιες τσέπες καταλήγουν και επειδή δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε γεγονότα που δεν έχουμε διασταυρώσει, ζητήσαμε από σύντροφο να επικαλεστεί την δημοσιογραφική του ιδιότητα για να πληροφορηθούμε αυτά τα στοιχεία.

Μάταιη η προσπάθεια. Οσες προσπάθειες και να έκανε, το ποσό που καταλήγει στους εργατοπατέρες κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Η μεγάλη έκπληξη μας όμως είναι ούτε τα στελέχη του ΠΑΜΕ (συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ) που συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ θέλησαν να μας δώσουν τις πληροφορίες που ζητήσαμε.

Γιατί άραγε;"