Aπό το σκυλοκ@λάδικο "ΦΩΣ" της Αγ Βαρβάρας ....στην πόλη του φωτός!


Ναι αυτό που βλέπετε στην φωτο είναι το Παρίσι ....Και αυτούς που βλέπετε είναι η Τζούλια του Ζήσιμου και ο Ψωμόπουλος που δεν κρύβουν τον ερωτά τους (δείτε το κεφαλοκλείδωμα στο γόνατο της Τζούλιας για απόπειρα βιασμού μας μοιάζει)!
Είναι κατά τους Ελληνες παπαρολόγους ...της ημεδαπή show-γαβ- μπούτι - biz  το πιο καυτό ζευγάρι! Ο Ψωμόπουλος ρίχνει χαστούκια στη Τζούλια , η Τζούλια πάει στο αστυνομικό τμήμα ...ο Ψωμόπουλος πάει παίρνει την Τζούλια και κόβουν τούρτα σε Ντισκοταβέρνα για τα γενέθλια της Τζούλιας ( τα πέμπτα μέσα στην χρονιά )
!


Η Τζούλια μετά εμφανίζεται στο σκυλοκ@λάδικο ΦΩΣ της Ιεράς Οδού προς Σάντα Μπάρμαρα μεριά ..που άδει με το μικρόφωνο να αιωρείτε μεταξύ μπούστου και του χρυσοκέντητου δια χειρός Κωστέτσου στριγκονεφάνελου  ...Αλλά επειδή η Τζούλια είναι τσακωμένη και με τα κοτσάνια των γαρυφάλων που της πετάνε οι θαυμαστές της η ιδιοκτήτρια ...την πετάει έξω απο το μαγαζί μαζί με την μαρκίζα ...Τότε ο Ψωμόπουλος την παίρνει και φεύγουν για Παρίσι...
Ας ελπίσουμε οτι δεν θα αυτοξοριστεί ...όπως ο μακαρίτης Καραμανλής όταν η Χούντα αλλαξε μαρκίζα στην Δημοκρατία της Ελλάδος!