Τι ατομα υπερανω υποψιας λετε μας δουλευετε;


Οι παιδόφιλοι είναι  στην μέση και υψηλή κοινωνία! Και στο internet και άλλου! 
Αλλωστε μην ξεχνάτε οτι ο σεξοτουρισμός ...στις υπανάπτηκτες χώρες με αντικείμενο την παιδοφιλία, παιδεραστία και όχι μόνο γίνεταν και γίνεται από ατόμα που έχουν οικονομική άνεση. Ακόμα και το υλικό αυτό είναι το ακριβότερο στο internet...Kαι δεν το αγοράζει οποιοσδήποτε...


Αλλο οι τσόντες και τα sex chat με το 10 ευρώ και το 20 ευρώ και άλλο το υλικό αυτό που φθάνει σε συνδρομές τα 1000 ευρώ το μήνα! Αλλωστε στην Interpol και το FBI ξέρουν καλά ποιούς θα βρούν και πως θα κηνυγίσουν αυτό το εγκλήμα...ψάχνοντας σε γνωστά σημεία και σε πολίτες υπεράνω υποψίας!
Δείτε αυτή την επισήμανση και απο το  http://my-greek.blogspot.com/2009/11/blog-post_9904.html

"Τι ατομα υπερανω υποψιας λετε μας δουλευετε;Δηλαδη ποιοι περιμενατε να ειναι οι παιδοφιλοι, οι γιαγιαδες που πανε και γελανε στο Λαζοπουλο ; Η οι απελπισμενοι κυριουληδες που πανε στις εκπομπες της Πανια μπας και παρουν κανα φραγκο και την βγαλουν... Εχουν πιασει ποτε παιδοφιλους, που εχουν βγει απο την φυλακη προσφατα η κατι αναλογο; Ποτε, παντα πιανουν ατομα απο ολο το κοινωνικο φασμα και οχι ατομα που απασχολουν την δικαιοσυνη...ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ, ΟΛΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΑΚΑ: "Άτομα υπεράνω υποψίας". Απο του χρονου θα το βγαζουν ανακοινωση οτι ειναι παιδοφιλοι να μην τρομαζουμε... "Ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι καθηγητες κτλ και ειμαστε παιδοφιλοι".Τι παραμυθια γραφουν οι δημοσιογραφοι για να πουλησουν, αλα ας ριξουν μια ματια στο εξωτερικο εκει δεν αστειευονται με παιδοφιλους απο ισοβια μεχρι και θανατο σε οποιον εκμεταλευεται και στο ελαχιστο τα παιδια!