O "κόμης" Γερουλάνος ... στη παρέλαση της Κεφαλονιάς ...και πήρε "σβάρνα" τα καφενεία!

http://kefaloniapress.gr/


"Έφθασε σήμερα το πρωί το νησί μας ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο συμπατριώτης μας Υπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.
Η εικόνα που είχαμε για αυτόν μέσα από τις δημοσιεύσεις στα Αθηναϊκά media ήταν για ένα απόμακρο και σνομπ πολιτικό, που του αρέσει να κινείται χωρίς μεγάλη δημοσιότητα.Η κάμερα του Kefalonia Press όμως κατέγραψε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο. Ευχάριστος, πάντα με το χαμόγελο, καταδεκτικός με όλους, να δίνει το χέρι σε όλους , να συζητά με όλους και να φωτογραφίζεται με μεγάλη χαρά με όσους του το ζητούσαν.Εμείς καταγράψαμε με τη κάμερα τα σημεία που πραγματικά είδαμε ένα πολιτικό με έμφυτη ευγένεια και πολύ κοντά στον κόσμο.



* Όταν ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας της Μητρόπολης αντί να κατευθυνθεί στη κεντρική πόρτα, άλλαξε βήμα, άφησε πίσω του το Νομάρχη, τον βουλευτή και τους άλλους επίσημους και κατευθύνθηκε να χαιρετήσει τους κατάπληκτους αστυνομικούς.

* Μετά το πέρας της δοξολογίας, οι επίσημοι έφυγαν περπατώντας προς το Ηρώων των πεσόντων στο Νάπιερ διασχίζοντας τη Λεωφόρο Βεργωτή. Μόλις έφθασε στο καφενείο «Ρεγγίνα» και είδε κόσμο να πίνει το καφέ του, πάλι αλλάζει βήμα, αφήνει τους άλλους πίσω , κατευθύνεται προς τους Κεφαλλονίτες που ήταν στο καφενείο και είχαν μείνει άναυδοι, και τους χαιρέτησε όλους έναν - έναν από το χέρι, ενώ ο βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος του εξηγούσε ότι στον επάνω όροφο ήταν και τα γραφεία του κόμματος.

* Στο Δημαρχείο , όπου ξεκουράστηκαν για λίγα λεπτά μέχρι να ετοιμαστεί η παρέλαση, είδαμε την εξής σκηνή. Όταν μπήκε στην αίθουσα η υπάλληλος της Δημαρχίας φορτωμένη το δίσκο με τα αναψυκτικά, ο Υπουργός σηκώθηκε σαν το ελατήριο από τη καρέκλα του προσφερώμενος να πάρει τον δίσκο και να την βοηθήσει!!

* Μετά τη παρέλαση τον περικύκλωσε ο κόσμος, μίλησε με όλους, τους άκουγε όλους , τους χαιρέτησε όλους, ενώ στη διαδρομή μέχρι τη Νομαρχία έκανε πηγαδάκια με τους Αργοστολιώτες που του έσφιγγαν το χέρι.

* Την ώρα της δεξίωσης στη Νομαρχία , αν και ταλαιπωρημένος, αρνήθηκε να καθίσει σε καρέκλα. Ήταν συνέχεια όρθιος, συνομιλούσε με όσους ήρθαν να τον δουν, φωτογραφήθηκε με παιδάκια με την ίδια άνεση και ευχαρίστηση που φωτογραφιζόταν και με τους επισήμους και συντρόφους του από το ΠΑΣΟΚ."