"Mπακαλοτέφτερο" ήταν τελικά η καυτή ατζέντα της μοντέλας!

Τελικά ούτε ποσά με δοσοληψίες απο την κακαίνη ούτε σημειώσεις με κρυφές δοληψίες με ονόματα επωνύμων που έπερναν "ναρκωτικά" υπάρχουν στη δικογραφία. Και να υπήρχαν σιγά μην της κρατούσαν σε μπλοκάκι! Δείτε τι περιέχει το μπλοκάκι της μοντέλας σύμφωνα με το zougla.gr
"Όπως προκύπτει, όμως, από το ρεπορτάζ, στον ογκώδη φάκελο της δικογραφίας δεν περιέχεται τίποτα άλλο από τις φωτοτυπημένες σελίδες τριών μπλοκ σημειώσεων που είχε η Μπερερή, μέρος των οποίων αποκαλύπτουμε σήμερα.



Τα τρία μπλοκάκια ήταν το τελευταίο –και ίσως σημαντικότερο- αντικείμενο που πήραν μαζί τους οι άνδρες του Λιμενικού φεύγοντας από το διαμέρισμα του Ελληνικού.

Μέσα στις σελίδες του, η καλλίγραμμη κοπέλα εμφανίζεται να σημείωνε κυρίως οικονομικά ποσά από τις «δοσοληψίες» που είχε για κάθε είδους δραστηριότητες: λεφτά που πιθανόν έδωσε για την αγορά επίπλων (5.110 ευρώ), για χαλιά και για κουρτίνες (2.365 ευρώ) αλλά και χρήματα που της χρωστάει ή εκείνη οφείλει σε κάποιον Γιώργο.

Σε άλλες σελίδες των μπλοκ υπάρχουν, όμως, αριθμοί οι οποίοι βρίσκονται δίπλα σε μάλλον κωδικές ονομασίες όπως «περι, Aclos» και «Βyk» που κανείς πλην της ίδιας δεν γνωρίζει τι σημαίνουν."