Eπτά οι τραυματίες ...με το ΜΕΤΡΟ έφυγαν οι δράστες!

 
 Eίχαν στόχο να πλήξουν ανθρώπινους στόχους ( αστυνομικούς) άλλα όχι σε ευθεία στόχευση!  

Με το ΜΕΤΡΟ έφυγαν οι δράστες της χθεσινοβραδινής επίθεσης στο ΑΤ της Αγ Παρασκευής, όπου στην κυριολεξία γάζωσαν το τμήμα και τους αστυνομικούς φρουρούς, χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα απο την αστυνομία για την τιμή των όπλων. 
Οι μηχανές μεγάλου κυβισμού πού σύμφωνα με τις μαρτυρίες χρησιμοποίησαν βρέθηκαν μετά από ώρα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Χαλάνδρι. Αυτό δείχνει οτι κάποιοι απο τους δράστες έφυγαν με αυτό.
Η είδηση έκανε και πάλι τον γύρο του κόσμου απο τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.


Η επίθεση που δείχνει ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΏΝ θεωρείται ως αντίποινα στην χθεσινή επικήρυξη ατόμων που εμπλέκονται σε ληστείες και θεωρούνται άτομα που κινούνται στο χώρο της τρομοκρατίας.
Οι επτά τραυματίες είναι 6 αστυνομικοί και ένας πολίτης.Οι δύο αστυνομικοί είχαν σοβαρά τραύματα και χειρουργήθηκαν αλλά μάλλον δεν διατρέχουν κίνδυνο για την ζωή τους.
Συμφωνα με πληροφορίες απο τον τόπο της επίθεσης οι σφαίρες που έπεσαν είναι γύρω στις 50 και δείχνει οτι πραγματικά θα μπορούσε να είχε γίνει μακελειό. Αλλά μάλλον στόχος τους ήταν να πλήξουν ανθρώπινους στόχους άλλα όχι σε ευθεία στόχευση ...ώστε να είναι μοιραία η κατάληξη ...αν και αυτό θα μπορούσε να συμβεί και απο τους τυφλούς πυροβολισμούς.
Μετά την επίθεση γίνεται ανθρωποκυνηγητό στην Αθήνα ...για την ανακάλυψη των δραστών. Παράλληλα η επίθεση αυτή αναμένεται να πυροδοτήσει και πολιτικές αντιπαραθέσεις ...ενώ κάποιοι εκφράζουν ήδη φόβους για ένα νέο δίμηνο εντάσεων στην Ελλάδα αφού σε λίγες μέρες υπάρχει η επέτειος του Πολυτεχνείου αλλά και η συμπλήρωση ενός χρόνου απο το νεκρό νεαρό μαθητή πέρσι στα Εξάρχεια από τις σφαίρες αστυνομικού.
Ηδη πολλοί επιρρίπτουν ευθύνες στον υπουργό για την εντυπωσιακή επικήρυξη των τριών "ληστών αντιεξουσιαστών" ...αλλά και για το "ακέφαλο" της αστυνομίας από την παραίτηση του Τσιατούρα μετά τα γεγονότα στα Εξάρχεια.
Ακόμα ενδιαφέρον  έχει αν θα υπάρξει και πόσο σύντομα προκήρυξη απο την οργάνωση που θα αναλάβει την ευθύνη.