Πόλεμος εκτιμήσεων , ποσοστών και δημοσκοπήσεων στο παραπέντε!


Φανταστείτε τι έχει να γίνει αύριο με τα EXIT POLLS! Κόλαση! Στο νήμα σπάνε και την απαγόρευση που επέβαλαν! Είδαν ότι ούτε οι εισαγγελείς ούτε τα λοιπά κόλπα στάθηκαν ικανά να κρατήσουν ακόμα και το Μega να δώσει σενάριο αυτοδυναμίας παρόντος του Νικολακόπουλου ! Και αν δεν γνωρίζει αυτός ποιος γνωρίζει η κυρά Κατίνα που της το είπε η συμπεθέρα της μπατζανάκενας και το είπε στο blogger ανηψάκι της.


Έτσι τώρα έσκασαν νέες φήμες και πληροφορίες για τους αναποφάσιστους! Άλλοι τους δίνουν στο 5-7% άλλοι στο 11% και άλλοι τους φθάνουν στο 14%! Τι σημαίνει αυτό οτι η διαφορά μεταξύ των δύο 42% Πασοκ και το 36% της ΝΔ που είναι οι κορυφές τους με 4-5% απροφάσιστους  με αναγωγή αναποφάσιστων) μπορεί να "κλειδώσει" εκεί για τον πρώτο (Πασοκ) και η ΝΔ να φθάσει 36% με 37%!( ανεβάζοντας την συσπείρωσή της αφού το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον σε κανονική οροφή.
Από την άλλη παίζει το σενάριο της διευρυμένης νίκης του ΠΑΣΟΚ πάνω από 42% με την ΝΔ να μένει στο 35% ! Αυτό παίζει με ΛΑΟΣ στο 6% τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 4% και τους οικολόγους να ακουμπάνε αλλά να μην το φθάνουν το 3%