Και οι κατίνες... δεν "τρέφονται" πια με λούτσους!


http://www.trelokouneli.blogspot.com/
Τι κι αν βγήκε άβαφη, για να δείξει τα μυστικά του καλού μακιγιάζ… Τι κι αν αναζητά επειγόντως τρόπους να ανεβάσει τα νούμερά της…Τίποτα. Η Ελένη τερμάτισε τρίτη την Δευτέρα 12/10, με ποσοστό 16.6%, πίσω από την πεντάδα του Mega που - και λόγω πρεμιέρας - ήλθε πρώτη με 20.1% και τους Καραμέρο-Χαριτάτο που ακολούθησαν σε «απόσταση αναπνοής» με μέσο όρο 19.4%. Ο νέος Ομορφος Κόσμος «τσίμπησε» νουμεράκια και από τους δύο.



Και δεν είναι μόνον ότι έκανε μέσο όρο 16.5%, αλλά αυτός ο μέρος όρος ήταν κατά πέντε μονάδες πιο πίσω από το 21% της Τατιάνας, που φαίνεται να είχε πρώτη την ιδέα, καθώς η εκπομπή της στην οποία εμφανίστηκε αμακιγιάριστη, είχε μαγνητοσκοπηθεί πολλές μέρες πριν. Η στιγμή δε που και οι δύο εμφανίστηκαν άβαφες έδειξε 25% για την Τατιάνα και μόλις 15% για την Ελένη. Σημειωτέον ότι 10:00-13:00 ο Alpha είχε Μενεγάκη και μόνο Μενεγάκη.

Ούτε έκτακτα, ούτε πολιτική επικαιρότητα, ούτε τίποτα άλλο… Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όμως τα ποσοστά τηλεθέασης και των βραδινών προγραμμάτων που έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. Πρωτιά για το νέο σήριαλ του Mega με τίτλο Παιδική χαρά (με τον Κώστα Κόκλα και τη Ρένια Λουιζίδου), που έφθασε μέχρι και 30%, ενώ μέχρι 29.3% σημείωσε το νέο σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «4». Πολύ καλά πήγε και το του Ant1 με τη Βίκυ Καγιά, που σημείωσε ποσοστό μέχρι 26.6% με το ριάλιτι μοντέλων.