Η Ολυμπιακή Ταλαιπωρεία...είναι ακόμα εδώ...


"Ντροπή και αίσχος για τη χθεσινή πτήση της Ολυμπιακής από Ρώμη προς Αθήνα. Η πρωινή πτήση των 11.00 ματαιώθηκε. Εξηγήσεις δεν δίνονταν, μας έλεγαν ότι υπήρχαν τεχνικά προβλήματα. Στις 12.30 και αφού πολλοί επιβάτες είχαν πληρώσει 355? το άτομο για να πετάξουν με aegean, μας ενημέρωσαν να μη ψάχνουμε αλλού γιατι θα φέρουν μεγαλύτερο αεροπλάνο στην βραδινή πτήση των 7.25 για να μας χωρέσει όλους τους επιβάτες, και των 2 πτήσεων.



Στις 5 άνοιξαν τα counter αλλά και πάλι επικράτησε ασυνεννοησία και πανδαιμόνιο. το check-in τελείωσε στις 7. Δεν δόθηκαν αριθμημένες θέσεις (!!!), μας είπαν να πάμε στην πύλη Β10 και εκεί να περιμένουμε μέχρι να έρθει το αεροπλάνο στο οποίο θα μπαίναμε, όποιος προλάβει πρώτος.
Από τις 6 το απόγευμα κυκλοφόρησε η φήμη ότι το αεροπλάνο θα έρθει από Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης στις 11 το βράδυ. Δεν υπήρχε κανεις υπάλληλος ή προισταμενος της Ολυμπιακής που να μας δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα.
Η πτήση των 7.25 πήρε καθυστέρηση για τις 10.25 και μετά για τις 11.15. Στις 11 εδέησε να εμφανιστεί κάποιος "υπεύθυνος" ο οποίος, με περίσσειο θράσος και ύφος είπε το αμίμητο «δεν καταλαβαίνω γιατι διαμαρτύρεστε, η Ολυμπιακή σας εξασφάλισε δωρεάν γεύμα και το μεσημέρι και το βράδυ», λες κι εμείς θέλαμε να φάμε και όχι να πετάξουμε.
Το κλίμα ήταν εκρηκτικό, τα νεύρα τεντωμένα και δεν έλειψαν διαπληκτισμοί μεταξύ επιβατών και υπευθύνων. Χρειάστηκε δε να κληθεί και αστυνομικός στον χώρο.
Τελικά το αεροπλάνο με 205 επιβάτες των δύο πτήσεων έφυγε στις 00:15 τοπική ώρα και έφτασε στις 3:00 πμ ώρα Ελλάδος. Κάποιος δηλαδή που ήταν να πετάξει με την πρωινή πτήση και ήταν εκεί, ως όφειλε, από τις 9 το πρωί της Κυριακής, έφτασε στην Ελλάδα στις 3 το πρωί την επόμενη ημέρα, μετά από 15 ώρες αναμονής μέσα στο αεροδρόμιο!!!
Τα σχόλια είναι περιττά - αυτό που ενόχλησε περισσότερο τον κόσμο, ήταν το διαρκές κρυφτούλι, η παντελής έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού προς τον πελάτη, η ανευθυνότητα των δήθεν υπευθύνων και η κοροϊδία για το πότε θα γινει η πτήση.
Υ.Γ. Περιττό βέβαια να σημειώσουμε ότι τα αεροπλάνα που κάνουν την πτήση Αθήνα - Ρώμη δεν είναι της Ολυμπιακής αλλά της .SKYWINGS, κάτι το οποίο βεβαίως αποκρύπτουν όταν γίνεται η κράτηση των εισιτηρίων και το αποκαλύπτουν μόνο όταν φτάσει η ώρα του check - in. "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ