Aπίστευτες ιστορίες ...γίνονται στην ΕΥΠ!

Μήπως πρέπει να πάρουν και τον Ψινάκη ...με ψευδώνυμο "τρελή" , "θεά" ! Αντε μετά να προστατευτούν τα εθνικά συμφέροντα ...Κανένα blog παρακολουθούν...

Μετά την αμέριστη στήριξη των δήθεν «συνδικαλιστών» της ΚΥΠ σε όλες τις αντισυνταγματικές-παρακρατικές δράσεις και την πρόσφατη έκδοση εφημερίδας των εργαζομένων (!), η προκήρυξη εκλογών ήρθε σαν αστροπελέκι για τους ανόητους εγκέφαλους του ευαγούς ιδρύματος της Κατεχάκη.
Οι πρώτες κινήσεις που αποφάσισαν στην ΚΥΠ οι «συνδικαλιστές» παντός καιρού με τον «δικαστή» αρχηγό της, με στόχο να τεθεί στο απυρόβλητο το πρόσφατο αμαρτωλό παρελθόν αυτής της “υπηρεσίας”, είναι οι εξής:
Επίθεση «φιλίας» σε επιμέρους στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που θα έχουν «λόγο» στην αυριανή διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου:
- Θα κληθούν να κάνουν προεκλογικές επισκέψεις δήθεν συλλογής ψήφων, αφού έγιναν οι πρώτες προσεγγίσεις, τα στελέχη: Μ. Χρυσοχοϊδης, Θ. Τσούρας, Κ. Σκανδαλίδης και υπήρχε αναζήτηση ατόμου να προσεγγίσει τον Στέφανο Τζουμάκα… Αποφασίστηκε να μην προσεγγιστεί η κυρία Β. Παπανδρέου, πάλαι ποτέ σύμμαχος και πολιτική προϊσταμένη του κατεστημένου στην ΚΥΠ, αφού διαφαίνεται ότι τους έχει πάρει είδηση (κάλιο αργά παρά ποτέ…).
Απέτυχαν οι προσπάθειες πρόσκλησης υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες στην κατεύθυνση του ΚΚΕ, που δεν επιθυμούν να «νομιμοποιήσουν» το καθεστώς υποκλοπών, Πακιστανών κ.α.π….
Η ανωτέρω ΚΥΠατζήδικη τακτική είχε αποδώσει στο παρελθόν φρούτα, όταν διοργάνωναν στημένες συγκεντρώσεις υποψηφίων (ακόμη και σε θέατρο της οδού Πατησίων, σήμερα σουπερμάρκετ). Σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. παγιδευόταν, αφού μιλούσαν στο ίδιο ακροατήριο και μέχρι σήμερα νομίζουν ότι συγκέντρωναν σταυρούς!
Όσοι υπάλληλοι και διωκόμενοι πράσινοι συνδικαλιστές, έχουν αποφύγει μέχρι σήμερα την εκδίωξη υπομένοντας τον αμείλικτο πόλεμο του παντός καιρού «συνδικαλιστή» εκ των ΗΠΑ, δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ αν δουν πράσινους υποψηφίους σ’ αυτό το νέο πανηγύρι…
Σίγουροι για την ατιμωρησία ακόμη και ΤΩΡΑ κάνουν προσλήψεις προσωπικού με «συμβάσεις». Αυτή την εβδομάδα προσλήφθηκαν 12 άτομα!
Θα χρησιμοποιηθούν κατάλληλα οι δημοσιογράφοι (μπλε και πράσινοι), που έχουν τακτοποιήσει συγγενικά τους πρόσωπα στηνΚΥΠ, αλλά κι αυτοί που είναι στις λίστες των «έμμισθων πηγών».
Μια ψυχολογική επιχείρση για αναγκαιότητα ακομμάτιστης υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των εθνικών κινδύνων και άλλα τέτοια παραμύθια…
Ελπίζοντας ότι δεν θα τσιμπήσουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, ή πως κάποιος από την Ιπποκράτους θα ενημερώσει τον Γιώργο Παπανδρέου για το θέμα, εμείς θα σας ενημερώνουμε συνεχώς και αδιαλείπτως…

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/o_09.html