Πρωτοφανής υπόθεση ...αποπλάνησης ανήλικης απο τον ετεροθαλή αδερφό της στην Κρήτη

Του Θάνου Περβολαράκη

Ενα ασύλληπτο δράμα βιώνει το τελευταίο διάστημα μία γυναίκα από το Ηράκλειο, η οποία είδε τα δύο παιδιά της να δηλώνουν ερωτευμένα και μάλιστα να διατηρούν κι ερωτική σχέση!
Πρόκειται για μία οικογενειακή αν μη τι άλλο τραγωδία που δύσκολα χωρά ανθρώπου νους, ενώ και οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπεσαν από τα σύννεφα ακούγοντας την εξιστόρηση των γεγονότων από την 55χρονη Ηρακλειώτισσα.




Με τα μάτια της να είναι διαρκώς πρησμένα από το κλάμα και συνοδευόμενη από το μικρότερο γιο της η γυναίκα αυτή απευθύνθηκε στην Αστυνομία καταγγέλλοντας το μεγαλύτερο γιο της από τον πρώτο της γάμο, προκειμένου να σώσει, όπως έλεγε στους αστυνομικούς την ανήλικη κόρη της που απέκτησε από το δεύτερο γάμο που έκανε.
Όπως έγινε γνωστό τα δύο αδέρφια (ετεροθαλή) τους τελευταίους δέκα μήνες με έναν χρόνο άρχισαν να αναπτύσσουν μία περίεργη σχέση μεταξύ τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος της 55χρονης ηλικίας 37 ετών διαμένει εκτός Κρήτης, όπου ζει κι εργάζεται.
Με την αδερφή του ανέπτυξε την περίεργη αυτή σχέση, χωρίς κανείς - στο ξεκίνημα της σχέσης- να γνωρίζει το παραμικρό.
Το κορίτσι μόλις 14 ετών είναι μαθήτρια σε γυμνάσιο του Ηρακλείου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης.
Πριν από λίγες ημέρες, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές, ο 37χρονος άνδρας πήρε την 14χρονη αδερφή του από το σπίτι που διέμενε με τη μητέρα της, προκειμένου να συζήσουν.
Η μάνα όπως ήταν αναμενόμενο κατέρρευσε μαθαίνοντας τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί και βλέποντας την 14 ετών κόρη της να εγκαταλείπει με τη θέλησή της, όπως λένε οι πληροφορίες, το σπίτι της για να ζήσει με τον ετεροθαλή αδερφό της.
Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα η 55χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου ζητώντας τη βοήθεια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας. Στους αξιωματικούς είπε τα γεγονότα όπως εκείνη τα πληροφορήθηκε, ούσα διαρκώς συντετριμμένη από αυτό που είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δείχνοντας την δέουσα ευαισθησία κινήθηκαν αθόρυβα και διακριτικά, εντοπίζοντας τα δύο αδέρφια, προχωρώντας παράλληλα και στη σύλληψή τους!
Μία από τις τραγικές πτυχές του απίστευτου αυτού δράματος είναι ότι η ανήλικη ανέφερε πως δεν θέλει να επιστρέψει στη μητέρα της, καθώς είναι ερωτευμένη, όπως έλεγε, με τον αδερφό της!
Ο 37χρονος και η 14χρονη συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα χθες το μεσημέρι.
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές η πράξη τους είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.
Πηγή:Πατρίςhttp://sofoscrete.blogspot.com/2009/09/23.html