Πλάκα μας κάνουν εκεί στην ΕΥΠ ...Τι Καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ...με προεκλογικές συγκεντρώσεις βουλευτών στην ΕΥΠ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΡΑΝΤΗ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ...ΝΕΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ!
Αυτή δεν είναι Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών ...Αλλά υπηρεσία οπερέτα....Γιαυτό μας έχουν πάρει παντού τα σώβρακα οι Τούρκοι οι Σκοπιανοί ακόμα και οι Βούλγαροι! Είναι μια ακόμα καρικατούρα ελληνικής δημόσιας υπηρεσίας...Απασχολεί γυναίκες δημοσιογράφων... και βουλευτών Οι υπάλληλοι της κάνουν πάρτι σε νυχτερινά κέντρα ...και φωτογραφίζονται αλλά μόλις οι φωτογραφίες μπουν στο τύπο οι εφημερίδες πάνε στον εισαγγελέα για κατασκοπία...Βέβαια εκεί έχουν φωτογραφηθεί από διακόσιους άλλους πράκτορες που θα ήθελαν στοιχεία γιαυτούς! Ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας ...μόλις η υπηρεσία έκανε μια επιτυχία "ξερνούσε" στοιχεία στα Κανάλια ...Και μόλις τον καρατόμησαν αυτομόλησε στο Καρατζαφέρη και παρ ολίγο να είναι συνυποψήφιος με τον Ψινάκη...


Και έν μέσω προεκλογικής περιόδου ...οι συνδικαλιστές της ομολογούν οτι καλούσαν πολιτευτές των κομμάτων για να τους παράσχουν λένε διαβεβαιώσεις οτι θα λύσουν τα προβλήματα της ΕΥΠ...Και επειδή τους ξεμπρόστιασαν τα blogs ...Βρίζουν και απειλούν!
Μια λύση υπάρχει ...Διαλύστε αυτή την καρικατούρα μυστικής υπηρεσίας...Και φτιάξτε μικρή ευέλικτη κλειστή και επαγγελματική πραγματική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών!
Διαφορετικά θα έχετε μια χαφεδουπηρεσία εσωτερικής και μόνο κατανάλωσης...Που ακούστηκε Μυστική Υπηρεσία να ασχολείται με το κοινό έγκλημα...Αυτά τα κάνουν μυστικές υπηρεσίες μέσα στις αστυνομίες και όχι σε υπηρεσίες που έχουν άλλο έργο και αποστολή.
Θαυμάστε τώρα ανακοίνωση (κλικ για μεγέθυνση)που εξέδωσαν οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ ...και αποκαλύπτει το
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/09/blogs.html