2400 Bloggers Θέλουν τη βοήθειά σας...


Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώσαμε το θέμα για το Blog Action Day 2009: Αλλαγή του κλίματος. Τις τελευταίες έξι ημέρες περισσότερο από 2400 bloggers από 104 χώρες  έχουν καταχωρισθεί να συμμετάσχουν γράφοντας μια θέση για την αλλαγή του κλίματος στις 15 Οκτωβρίου.
Σε όσους από εσάς δεν έχουν ακόμα εγγραφεί, γράφω ένα μήνυμα: 2400 bloggers θέλουν να σας συναντήσουν και να συμβάλεται στη δημιουργία του μεγαλύτερου κοινωνικού κινηματος για αλλαγή του κλίματος που εγινε ποτέ στον Παγκόσμιο Ιστό.Είναι εύκολο. Απλά ακολουθήστε αυτό το link στο μητρώο:http://www.blogactionday.org/en/blogs/new



Ηδη 11 από 100 κορυφαίες πλατφόρμες blogs είναι νηολογημένα, συμπεριλαμβανομένων Mashable, Επίσημη Google Blog, Global Voices,Daily Blog Tips , και η ανεπίσημη Apple Weblog (TUAW).

Ωστόσο, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Πρέπει να εγγραφείτε και να βοηθήσει την εξάπλωση της λέξης.

http://www.blogactionday.org/en/blogs/new

Μόλις έχετε εγγραφεί μπορείτε να κατεβάσετε κονκάρδες από το site μας, πάρτε ιδέες για το πώς να συνδέσετε τα συμφέροντά σας στην αλλαγή του κλίματος και όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.
Η αλλαγή του κλίματος είναι η πιο επείγουσα απειλή που αντιμετωπίζουμε και στις 15 Οκτωβρίου μπορείτε να βοηθήσετε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα και να δείξετε στον κόσμο ότι ενδιαφερόμαστε για την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων.

Blog Action Day 09: Climate Change
www.blogactionday.org