Tι Τv Περσόνα ήταν η βιζιτού που την μετέφεραν με Ηyundai !

Κλασική περίπτωση βίζιτας που απλά οι επιτήδειοι πουλούσαν στους πελάτες φύκια για μεταξωτές κορδέλες ,αφού η κατηγορούμενη  όχι αναλογίες μοντέλου δεν έχει αλλά ήταν και πολύ ξεχειλωμένη!
Να το ξεκαθαρίσουμε δεν μένει σε βίλα ...και  ο οδηγός δεν ήταν παρά ένας τύπος 50αρης που έχει στο παρελθόν καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών ...ή δε λιμουζίνα ήταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Ηyundai
Άσε δε που  όπως λέγεται από τα 1100 ευρώ που ζήτησαν  τα 100 ήταν για τα μεταφορικά !
Βέβαια ο "διακοσμητής" είναι ένα πρόσωπο που απλά πλανάται χωρίς να υπάρχει ...ή να κατονομάζεται!
Η τηλεφωνική επαφή  έγινε μόνο με τον συλληφθέντα ...ως οδηγό! Στη δικογραφία υπάρχουν μόνο δύο κατηγορούμενοι ...Ο οδηγός που κατηγορείται για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας με σκοπό το κέρδος! Δεν υπάρχει κατηγορία για εξώθηση στην πορνεία αφού η κατηγορούμενη έχει καταθέσει ότι εξασκούσε το επάγγελμα! Η ίδια αντιμετωπίζει μια μικρή και σχετικά ανώδυνη κατηγορία αυτή της παραβίασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Το μόνο αρνητικό στην υπόθεσή της είναι ότι είναι πλέον σεσημασμένη  ως εκδιδόμενη!
Άλλωστε η δίκη πήρε νέα αναβολή αφού ο οδηγός επικαλέστηκε ασθένεια ...και ορίστηκε  νέα δικάσιμος για την 1 Σεπτεμβρίου!
Βέβαια από την όλη υπόθεση αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι είναι τα κυκλώματα της λεγόμενης πορνείας πολυτελείας ...Και οι ατζέντηδες κάποιων άλλων VΙP και προβαλλόμενων στα ΜΜΕ νεαρών μοντελοχορευτριών -τραγουδιστριών  που ανεβάζουν κασέ και αυξάνουν την πελατεία τους!