Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O "μετανιωμένος" Βλαστός που ήθελε ...να ενταχθεί στην κοινωνιά και να κάνει παιδί!


Ποιοι και πως υπέγραφαν εγγυήσεις να πάρει άδεια ο Βλαστός απο τις φυλακές Τρικάλων...Πρωταγωνίστρια η προφυλακισμένη δικηγόρος Πούλιου, που μαζί με την μητέρα της και έναν αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ ...παρείχαν ακόμα και το σπίτι τους να μείνει την περίοδο της άδειας του ο φερόμενος ως εγκέφαλος της "συμμορίας του εγκλήματος"

"Πούλιου: Θέλει να κάνει παιδιά με τη σύζυγό του


«Γνωρίζω από πολλά έτη την Αννα Χήρα, σύζυγο του Παναγιώτη Βλαστού. Ο Παναγιώτης Βλαστός είναι ένας ταλαιπωρημένος νέος άνθρωπος που του συνέβησαν πολλές ατυχίες στη ζωή του και διαβίωσε επί πολλά έτη στη φυλακή, όπου αναμορφώθηκε πλήρως και πλέον επιθυμεί να ζήσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή και να αποκτήσει παιδιά με τη σύζυγό του», αναφέρει στην πρώτη παράγραφο της υπεύθυνης δήλωσης που υπέγραψε στις 27 Μαρτίου 2009 η πρώην δικηγόρος του βαρυποινίτη, Ελισάβετ Πούλιου. Η ποινικολόγος, που εδώ και λίγες μέρες διαβιεί τη σκληρή πραγματικότητα των φυλακών και δίνει το δικό της αγώνα για να αποδείξει ότι προφυλακίσθηκε άδικα, συνεχίζει: «Είμαι πεπεισμένη ότι του αξίζει να του χορηγηθεί τακτική άδεια από το αρμόδιο Συμβούλιο της Κλειστής Φυλακής Τρικάλων, δεδομένου ότι πληροί τις προϋποθέσεις του σωφρονιστικού κώδικα και θα κάνει σωστή χρήση της αδείας. Για το λόγο αυτό, οι γονείς μου του χορηγούν και το πατρικό μας σπίτι στα Τρίκαλα».


Η μάνα της

Ακόμα πιο επαινετικούς χαρακτηρισμούς για το χαρακτήρα του Παναγιώτη Βλαστού χρησιμοποιεί στη δική της υπεύθυνη δήλωση η μητέρα της προφυλακισμένης δικηγόρου. Αναφέρει: «Γνωρίζω από έτη τον Παναγιώτη Βλαστό μέσω της συζύγου του, με την οποία με συνδέει φιλία. Πρόκειται περί εξαιρετικών προσωπικοτήτων, με ηθική και αρχές και γνωρίζω ότι επιθυμούν πολύ να αποκτήσουν παιδί. Δηλώνω υπεύθυνα ότι σε περίπτωση που χορηγηθεί άδεια στον Παναγιώτη Βλαστό, θα κάνει σωστή χρήση και θα επιστρέψει στη φυλακή και γι’ αυτό το λόγο θα χορηγήσω την οικία μου».


Ο αρχιφύλακας που τον είδε μετανιωμένο

Βέβαιος ότι ο βαρυποινίτης έχει μετανοήσει για πολλές «αμαρτίες» του παρελθόντος δηλώνει από την πλευρά του και ο αρχιφύλακας του Α.Τ. Καλαμπάκας. Η δική του δήλωση έχει ως εξής: «Γνωρίζω τον Παναγιώτη Βλαστό, ο οποίος εξέτισε πολλά έτη στις φυλακές, έχει μετανοήσει για πολλές πράξεις που διέπραξε ως νεαρός και πλέον θέλει να ζήσει μια γαλήνια οικογενειακή ζωή. Θεωρώ ότι θα κάνει καλή χρήση της αδείας που θα του χορηγηθεί και δεν είναι ύποπτος φυγής ή επικίνδυνος, αφού έχει κατανοήσει τα λάθη του και ξεκινά μια νέα αρχή στη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, στην απολογία του ο 37χρονος αστυνομικός παραδέχθηκε πως υπέγραψε την αίτηση-συγχωροχάρτι επειδή παρασύρθηκε από τη δικηγόρο, η οποία του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κρατούμενο. Στα αξιοσημείωτα είναι πως το ίδιο ισχυρίζονται (με καταθέσεις τους στην πταισματοδίκη Τρικάλων) και τέσσερα συγγενικά πρόσωπα της Ελισάβετ Πούλιου, που ήταν παρόντα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της δικηγόρου και του αρχιφύλακα στις 27 Μαρτίου 2009, όταν και υπογράφηκαν οι δηλώσεις!

Ο τέταρτος ήθελε να τον φιλοξενήσει

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, όμως, και η τέταρτη δήλωση που βρέθηκε στο φάκελο του βαρυποινίτη. Εχει συνταχθεί στις 4 Μαρτίου 2009, δηλαδή είκοσι και πλέον μέρες νωρίτερα από τις υπόλοιπες. Την υπογράφει ένας 50χρονος άνδρας που φέρεται να έχει γεννηθεί στη δυτική Γερμανία και δηλώνει πως προτίθεται να φιλοξενήσει τον Παναγιώτη Βλαστό στο σπίτι του στη Λάρισα!
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ"
Πηγή : Εspresso

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…