Και για τρομοκράτες οι Ελληνες bloggers...Eτσι μας έχουν "καρφώσει" στις ΗΠΑ!


Αργότερα και μόνο στους ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ θα σας πούμε πώς οι ενέργειες της google να "κλειδώνει" τα blogs είναι και νόμιμες και διέπονται από τους όρους χρήσης ....συνολικά των εταιριών που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης !
Συγκεκριμένα ...θα μάθετε γιατί δεν μπορεί να άρουν το απόρρητο των επικοινωνιών με βάση την γνωμοδότηση Σανιδά...Ομως μπορεί να υποχρεώσουν την εταιρία να αποσύρει την πληροφορία όταν ...δεν έχουν κακουργηματικές πράξεις όπως πορνογραφία ανηλίκων , οικονομικές απάτες, απειλή κατά της ζωής κλπ που θεωρεί απαραίτητες προυποθέσεις η αμερικανική επιτροπή απορρήτου να δώσει και τα στοιχεία χρηστών!
Αυτά βέβαια γίνονται μόνο στην Ελλάδα! Να κάνουν κρατικές υπηρεσίες τον χωροφύλακα του διαδικτύου στην ενημέρωση και την διακίνηση των ιδεών! Μάλιστα κάποιες πληροφορίες μας λένε οτι έχουν επικαλεστεί και θέματα τρομοκρατίας προς την κυβερνηση των ΗΠΑ και την Google! Nαι οι bloggers στην Ελλάδα κατηγορούνται οτι στοχοποιούν ...πρόσωπα που μπορεί να χτυπήσουν οι τρομοκράτες!!!
Και ακόμα να σας πούμε οτι πλεον ως bloggers είμαστε και επίσημα στην αρμοδιότητα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ