Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο "Σούμο" του "συνδικάτου του εγκλήματος" ξεσπά στην ανακρίτρια...


Ε όχι στα 40 μου χρόνια "βοηθητικός μεταφορέας βομβών" στην Εγκληματική Οργάνωση του Βλαστού!
Βασίλης Στεφανάκος ...Ο "σκληρός" μπίζνεσμαν της νύχτας που εμπλέκεται ως περιφεριακός στο "συνδικάτο του εγκλήματος" με την κατάθεσή του στην ανακρίτρια ...επισημαίνει τα "χονδροειδή" λάθη του κατηγορητηρίου...και δίνει την δική τους εκδοχή γιατί τον εμπλέκουν σε αυτή την υπόθεση , που και οι πιο άσχετοι με την ιεραρχία και τους κώδικες των ανθρώπων της νύχτας αδυνατούν να πιστέψουν οτι ο συγκεκριμένος λειτουργούσε υπό την ομάδα ή με την ομάδα Βλαστού!
Δείτε την απολογία του..
"Ως δεινός επιχειρηματίας που κέρδιζε 15.000.000 ευρώ το χρόνο παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια ο κρατούμενος Βασίλης Στεφανάκος, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να κατηγορεί εμμέσως τις διωκτικές αρχές γιατί μετά τη σύλληψή του οι δουλειές του είχαν φθίνουσα πορεία και εξαιτίας τους βρέθηκε στο «στόχαστρο» αντεκδικητών, οι οποίοι οργάνωναν βομβιστικές επιθέσεις σε βάρος των επιχειρήσεών του.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις του Βασίλη Στεφανάκου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, υπήρξαν ιδιαίτερα κερδοφόρες και με συνεργάτες πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του (συγγενικά), δραστηριοποιούνταν στο χώρο της νύχτας και στην εμπορία αυτοκινήτων. Αυτά προκύπτουν από την τρίωρη απολογία του μέσα από τις φυλακές της Λάρισας ενώπιον της Χαρίκλειας Ηλιοπούλου, στην οποία αρνήθηκε την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία της συμμετοχής στο νέο συνδικάτο του εγκλήματος, με φερόμενο ως αρχηγό τον Παναγιώτη Βλαστό.

«Από το 1984 μέχρι το 2002 διατηρούσα επιχειρήσεις συσταθείσες υπό εμού και με συμμετοχή μόνο ατόμων της οικογένειάς μου. Οι εταιρείες αυτές ήταν επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων, κατασκευαστικές, νυχτερινά κέντρα κλπ. Ανήκουν σε μέλη της οικογένειάς μου και ουδεμία οφειλή έχουν σε κανέναν», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων απολογούμενος ο Βασίλης Στεφανάκος και πρόσθεσε για τα χρυσά κέρδη που του απέφεραν οι μπίζνες του: «Οι ετήσιοι τζίροι ανέρχονταν ειδικά τα τελευταία έξι χρόνια, δηλαδή από το 1996 μέχρι και το 2002, σε 5 δισεκατομμύρια δραχμές ετησίως και σε 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Το 2002 κατηγορήθηκα για πρώτη φορά για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης. Εκτοτε οι επιχειρήσεις μου είναι σχεδόν ανενεργές και έχω υποστεί τουλάχιστον δέκα βομβιστικές επιθέσεις στα μαγαζιά μου», υποστήριξε ο Στεφανάκος για τα υπέρογκα εισοδήματά του, υπονοώντας ωστόσο στη συνέχεια όότι οι επιχειρήσεις του... έπεσαν μετά τη σύλληψή του.


Ο,τι λέω το εννοώ...

Ακόμα, στην απολογία του εμφανίζεται να έχει επίγνωση των σωματικών του διαστάσεων όσο και των όσων λέγονται πίσω από την πλάτη του. Χαρακτηριστικό σημείο είναι όταν, απαντώντας στην ανακρίτρια, εξηγεί πώς προέκυψε η κωδική ονομασία «Σούμο» με την οποία τον αποκαλούσαν οι συγκατηγορούμενοί του: «Σχετικά με το ψευδώνυμο “Σούμο” που με ρωτάτε αν αναφέρεται σε μένα, αναφέρεται στη σωματική μου διάπλαση, καθόσον είμαι χόντρος. Δεν το έλεγαν μπροστά μου».

Για τις επίμαχες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και τα όσα φέρονται ότι ειπώθηκαν μεταξύ των συγκατηγορουμένων του ήταν σαφής: «Θέλω να επισημάνω πως ό,τι λέω το εννοώ, όταν μιλάω για τούρτα εννοώ γλύκισμα, όταν λέω τη λέξη “μπόμπα” εννοώ εκρηκτικό μηχανισμό και γενικά μιλάω απλά ελληνικά και ό,τι λέω, αυτό και εννοώ» είπε. Εξάλλου, ενέμεινε στην άρνησή του όσον αφορά το αδίκημα της συμμετοχής του στην ομάδα Βλαστού, υποστηρίζοντας ότι θεωρεί αδύνατον να ξεκινήσει στην ηλικία των 40 ετών να συμμετέχει σε εγκληματική οργάνωση και ειδικά στη συγκεκριμένη υπόθεση όπου κατηγορείται ως βοηθητικός διανομέας βομβών.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι από τους συγκατηγορούμενούς του (εκτός από τον κουμπάρο του Γιάννη Σκαφτούρο) γνωρίζει δια ζώσης τους Απόστολο Πετράκη, Αριστομένη Κλεφτογιάννη και Γιώργο Τρομπούκη και τηλεφωνικά μόνο τον Παναγιώτη Βλαστό. «Τον Απόστολο Πετράκη τον γνώρισα καλοκαίρι του 2008 στον Κορυδαλλό. Τον Κλεφτογιάννη τον γνώρισα στις φυλακές Τρικάλων. Γνωρίζω, επίσης, τον Γιώργο Τρομπούκη. Τον γνώρισα το 2005. Τον ήξερα ως επιχειρηματία και ως ενδεχόμενο πελάτη μου για αγορά φορτηγών. Δεν είχα ποτέ όμως κανενός είδους δοσοληψία ή συναλλαγή μαζί του. Τον Σκαφτούρο τον γνώρισα το 1986, μετά από δύο - τρία χρόνια τού βάφτισα το παιδί. Ενεπλάκη πρώτη φορά ως συγκατηγορούμενος μου το 2002 και έκτοτε κάθε φορά που κατηγορούμαι εγώ τον βάζουν κι αυτόν μαζί μου. Τον Βλαστό τον γνωρίζω τηλεφωνικά, μέσω του Σκαφτούρου» υποστήριξε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Είχατε αντιδικία με τον Ναστούλη Κωνσταντίνο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ουδεμία.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γνωρίζετε εάν είχε ο Παναγιώτης Βλαστός αντιδικία με τον Ναστούλη;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, γνώριζα ότι είχε κάποια αντιδικία μαζί του.

Επίσης, ο Βασίλης Στεφανάκος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι δόθηκε εντολή από εκείνον για οποιαδήποτε επίθεση βομβιστική, και μάλιστα σε ξενοδοχείο."
Πηγή Εspresso

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…