Η ρεπόρτερ που "πάλεψε" με τις φλόγες...

Δώστε της Πούλιτζερ...Είναι να το χεις το "μάχιμο" ρεπορτάζ, μέσα σου! Και η Δήμητρα Αιγινίτη ξέρει απο "καυτό" ρεπορτάζ.Οχι σαν την Περδικέα και την Τσιμτσιλή...
Δείτε τι δήλωσε  και μάλιστα αποκλεισικά (οχι παίζουμε) στο gossip-tv.gr  για το "ηρωικό" τριήμερο της πυρκαγιάς στην Αττική! Που επιπροσθέτως έδωσε και αυτή την προσωπική της μάχη για την μεζονέτα της που προφανώς απέκτησε ...μετά απο το χρόνια δουλειάς στην πρώτη γραμμή των μεγάλων γεγονότων!
''Είναι τρομακτικό να έρχεσαι αντιμέτωπος με τις πύρινες γλώσσες..'', δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv το πρώην μοντέλο και νυν δημοσιογράφος Δήμητρα Αιγινίτη που ήρθε αντιμέτωπη με την καταστροφική φωτιά που απείλησε το σπίτι  που διαμένει μαζί με τον σύντροφο της Αντώνη Σρόιτερ, στην περιοχή του Άγιου Στέφανου. ''Ζήσαμε κατάσταση πολέμου με την φωτιά, βλέπαμε το πύρινο μέτωπο σίγα-σιγά να πλησιάζει..Αυτό που βοήθησε πάρα πολύ ήταν η άμεση επέμβαση των εθελοντών. Ήταν τόσο δυνατοί οι άνεμοι, ευχόμασταν να ξημερώσει. μέχρι τις έντεκα το βράδυ δίναμε τη μάχη μας. Είναι τόσο αποκαρδιωτική η επόμενη μέρα αλλά δεν το αφήνεις, το παλεύεις μέχρι τέλους..'' Αυτά ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αιγινίτη που έδωσε και αυτή τη δική της μάχη για να σώσει την περιουσία της."