Παριανός δεν είναι μόνο ο Πάριος ..αλλά και ο Τζίμης Πανούσης!


Ο γνωστός αναρχοτραγουδοποιός...( αλλά και ψυχοπαίδι μαζί με την Λιάνα Κανέλλη της Γιάννας πριν λουκετάρει τα μιντιά της ) είναι θερινός Αντιπάριος ( στο νησί της Αντίπαρου που έχει κατακλυστεί απο Vips ) και έδωσε συνέντευξη σε τεσσερα blog...που αναφέρουν:

"Σε μια από τις σπάνιες συνεργασίες μεταξύ blogs ο Τζίμης Πανούσης, χρόνια θερινός κατοικος Αντιπάρου και πρώτος VIP από τους VIPs που τελευταία κατέκλυσαν το νησί, δίνει μια εκτενέστατη συνέντευξη 7000 λέξεων με το γνωστό καυστικό και εύστροφο ύφος του στα τέσσερα blogs (αντιπάριος, antipariafwni, ibis, και antiparos-blog) και δηλώνει "Μαυροχρηματάδες να φύγετε να πάτε αλλού"..."

Μερικά κομμάτια που ξεχωρήσαμε απο το πρώτο μέρος ...

Α.Κ.: Δεν ήταν τυχαία; Αυτή είναι μία από τις ερωτήσεις μας… Με τον Καραβέλα τον Ζημενάκια κάνατε παρέα; Αληθεύει ότι τρώγατε μαζί συναγρίδες;
Τ.Π.: Συναγρίδες δεν νομίζω γιατί δεν έχει το νησί… Με τον Καραβέλα είμαστε γείτονες γιατί ο Ρωμύλος, ο αρσενικός, είναι ίδια ηλικία –ένα χρόνο μικρότερος- με το δικό μου το καμάρι και κάνανε ψιλοπαρέα τα παιδιά, πράγμα που δεν άρεσε πολύ στον Καραβέλα. Τον εκπαίδευε κάπως διαφορετικά, τον έβαζε να τραγουδάει το «μια βραδιά στο Λεβερκούζεν»
Α.Κ.: Οπότε δεν αληθεύει ότι προσευχόσαστε μαζί στο παρεκκλήσι της βίλλας;
Τ.Π.: Όχι, δεν έχω μπει στη βίλλα, δεν ήρθε κανένας στη βίλλα, ούτε ο ίδιος.
Το παρεκκλήσι το έχω δει γιατί το αγιογράφησε μια φίλη μου, υπήρχε η εντολή να κάνει τις αγιογραφίες κατ’ εικόνα και ομοίωση της οικογένειας Καραβέλα.
Α.Κ.: Εδώ πρέπει να σε ρωτήσω γιατί έφερες το Νταλάρα και τη Μαντόνα στο νησί;
Τ.Π.: Κοίτα να δεις, πρέπει ν’ αλλάξει κατηγορία το νησί. Δεν είναι ότι το κανονίζω εγώ, έτσι πρέπει να γίνει. Όπως θα γίνει η καταστροφή του πλανήτη το 2012 έτσι και η Αντίπαρος πρέπει να αποκατασταθεί αλλάζοντας κατηγορία, να φύγουν τα τσικό τώρα, Πανούσης κλπ, αυτά είναι μικρά ονόματα, μιλάμε τώρα να περάσουμε…

Α.Κ.: Εθεάθης με τον Τσουκάτο.
BL.: Ήσουν 15 μέτρα πίσω από τον Τσουκάτο.
Τ.Π.: Συναντηθήκαμε στο φαρμακείο.
BL: Ναι, και λέμε: Μετά τη χειραψία είχες όλα σου τα δάχτυλα ή σου έλειπε κανένα δάχτυλο;


Η συνέντευξη (1ο μέρος) στα παρακάτω links