Στο σφυρί ελληνικά ιδιωτικά νησιά...μέσω Ιντερνετ!


Τζάμπα "πράμα" ελληνικά ιδιωτικά νησάκια προς πώληση σε Αμερικάνικη Ιστοσελίδα...Τα πουλούν από 1,5 έως και 15 εκαt ευρώ...Αλλά όσοι την "ψάχνουν" να τα αγοράσουν σύμφωνα με ρεπορτάζ στο "Βήμα της Κυριακής" τα θέλουν να τα κάνουν τουριστικές μονάδες.

"Η εξειδικευμένη διαδικτυακή εταιρεία αγοραπωλησιών ιδιωτικών νησιών Ρrivate Ιslands Οnline με έδρα το Τορόντο έχει ειδική σελίδα για τα προς πώληση ελληνικά ιδιωτικά νησιά, όπως και για τα ιδιωτικά νησιά της Πορτογαλίας, της Τουρκίας ή ακόμη και της Σκωτίας. Μάλιστα διαφημίζει την πραμάτεια της υποστηρίζοντας ότι ένα ιδιωτικό ελληνικό νησί δεν κοστίζει παραπάνω απ΄ ό,τι ένα σαλέ στο Ασπεν του Κολοράντο (ΗΠΑ), ή από ένα ρετιρέ στο Κολωνάκι, θα προσθέταμε εμείς, κρίνοντας από τις τιμές πώλησης που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διαδικτυακής μεσιτικής εταιρείας.

Στην ιστοσελίδα της Ρrivate Ιslands φιγουράρουν προς πώληση περίπου 15 ελληνικά ιδιωτικά νησιά με τιμές που κυμαίνονται από 1,5 εκατ. ευρώ ως 15 εκατ. ευρώ. Αναφέρεται χαρακτηριστικά το νησάκι Αγιος Θωμάς, στον Κορινθιακό, με έκταση 1.200 στρέμματα και τιμή 15 εκατ. ευρώ, ο Αγιος Αθανάσιος με έκταση 10 στρεμμάτων δίπλα στην Ιτέα που αποτιμάται σε 1,5 εκατ. ευρώ, ο Βούβαλος στον Αμβρακικό κόλπο έκτασης 125 στρεμμάτων με τιμή που ανακοινώνεται μόνο ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου, η Ναυσικά στο Ιόνιο αντί 8 εκατ. ευρώ κ.ά. "
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=1&artId=269101&dt=16/08/2009