Οταν οι εθνοπατερομητέρες ...αναλύουν την Τζούλια !

Το σκηνικό που περιγράφεται παρακάτω δημοσιεύθηκε στον χθεσινό Μικροπολιτικό "ΤΑ ΝΕΑ" ...
Αντικείμενο της συζήτησης ...δεν είναι πολιτικό αλλά άκρως κουτσομπολίστικο ...που στην αναπτυξή του εξελίσσεται και σε πολιτικό !  ( Για την διευκολυνσή σας ο άσχετος που ρωτά ποια είναι η Τζούλια, είναι ο Σάββας Τσιτουρίδης ..αυτή που τον "καρφώνει ως άσχεστο" είναι η Δαμανάκη ! )

"ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ πάσης κακίας. Ξανάπιασε χθες δουλειά στη Βουλή το Β΄ Θερινό Τμήμα. Η σκηνή που σας περιγράφω εκτυλίσσεται στα πίσω έδρανα της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, προεδρεύοντος του Μάξιμου Χαρακόπουλου. Όλα τα ονοματεπώνυμα είναι γνωστά. Για ευνόητους λόγους όμως κάποια δεν θα αποκαλυφθούν.
ΕΝΑΥΣΜΑ για τον διάλογο έδωσε βουλευτής της Ν.Δ. που έχει διατελέσει δις υπουργός. Καθόταν πίσω κι έλυνε το σταυρόλεξο ημερήσιας εφημερίδας. Κάποια στιγμή, κοίταξε αλλού για να στοχαστεί την απάντηση σε κάποια ερώτηση και το βλέμμα του έπεσε σε άλλο έντυπο που είχε διπλανός του. «Καλά, ποια είναι αυτή η Τζούλια Αλεξανδράτου για την οποία γίνεται τέτοιος χαμός;» αναφώνησε ρητορικά.
Πιθανώς και να λειτούργησε ενσυνείδητα ως προβοκάτορας. «ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ την Τζούλια Αλεξανδράτου;» τον κεραυνοβόλησε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει διατελέσει αρχηγός άλλου κόμματος. «Αυτό, αγαπητέ μου», του είπε, «εγγράφεται στα αρνητικά σου». Οπότε πετάγεται έτερος βουλευτής και λέει: «Επειδή δεν ξέρεις την Τζούλια Αλεξανδράτου, δεν είσαι στην κυβέρνηση». Οπότε εν είδει πλάκας άρχισαν να πετάγονται διάφοροι άλλοι πρώην υπουργοί της Ν.Δ. και αρχίζουν να λένε: «Ούτε εγώ ξέρω την Τζούλια!».
ΤΕΛΙΚΩΣ, ανέλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης να τους ενημερώσει για την Αλεξανδράτου. "
 
Σημείωση ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ: Να το θυμηθείτε η Τζούλια μια μέρα θα αφήσει πολιτική παρακαταθήκη ...όπως και η Στέλλα Μπεζαντάκου !