ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ!


Αναφορικά με την λέξη "χαφιεδισμός" νομίζουμε ότι δεν υπερβάλουμε όταν το έγγραφο του αεροπαγίτη είναι σαφέστατο... Μιλάει για χρήση μιας δικαστικής απόφασης(που έχει παραγραφεί) που παρανόμως της κάνει χρήση κάποιος και μάλιστα συνδικαλιστική οργάνωση...σε βάρος συνδικαλιστή και σε βάρος της ίδιας της δουλειάς του !
Κρίμα! Η εργασία είναι δικαίωμα ...και αυτή πιστεύουμε με τις λίγες γνώσεις μας είναι η δουλειά του συνδικαλιστή...να αγωνίζεται γι αυτό το δικαίωμα!
Άλλωστε μπορεί να σας δείξουμε δεκάδες ανακοινώσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων που κάνουν χρήση των λέξεων και φράσεων αυτών και ακόμα χειρότερων σε βάρος κυβερνητικών ή εργοδοτικών παραγόντων και στελεχών ! Φανταστείτε αυτό να το είχε κάνει κάποιος τρίτος ( πχ εργοδότης, δικαστής , πολιτικός θα φωνάζατε και θα ξεσηκώνατε τον κόσμο και δικαιολογημένα) !
Τώρα επι της υπόθεσης και των όσων αναφέρετε τα δημοσιεύουμε αυτούσια .Όπως και τα σχετικά έγγραφα και οι παραπομπές στο blog (http://e-ergatopateres.blogspot.com/) που είναι η πηγή και ο αναγνώστης μπορεί να κρίνει ! Άλλωστε και οποιαδήποτε νέα άποψη ή θέση έχετε μπορούμε να την φιλοξενήσουμε. Χώρος υπάρχει αρκετός για όλους! Αλλά ποτέ κακόπιστα και αναίτια!