Γιατί έφαγε ξύλο η σέξι λαική Τραγουδίστρια...



Συμφωνα με την σημερινή Εspresso "σέξι και νταλκαδιάρα" τραγουδίστρια που εμφανίζεται σε κέντρο της Θεσσαλονίκης έφθασε ξημερώματα σε ιδιωτικό νοσκομείο της Θεσσαλονίκης με μώλωπες , και εκχυμώσεις που σίγουρα δικαιολογούν ξυλοδαρμό μετά απο καυγά!
Δείτε πως περιγράφει η εφημερίδα την τραγουδίστρα...και το περιστατικό:
"Χωρίς πολλές περιστροφές, οι τρεις άντρες τού εξήγησαν ότι στο αμάξι περίμενε δημοφιλής τραγουδίστρια ντυμένη με μια φόρμα και σκουφάκι για να καλύψει την πλούσια κόμη της, η οποία ανέμενε ένα σινιάλο προκειμένου να εισαχθεί στο νοσοκομείο με ασφαλή και διακριτικό τρόπο. Οι γιατροί και δύο νοσοκόμες μόλις άκουσαν το όνομά της, βοήθησαν να βρεθεί άδειο δωμάτιο στο νοσοκομείο, πέρασαν την άτυχη τραγουδίστρια με το πραγματικό της όνομα στο βιβλίο κίνησης, μην αναφέροντας το πασίγνωστο λαϊκό της ψευδώνυμο, και υποσχέθηκαν διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Ξημερώματα Κυριακής σε απομονωμένο δωμάτιο οι γιατροί βάρδιας διέγνωσαν τραύματα στο λαιμό, κυρίως βαθιές γρατσουνιές και εκχυμώσεις, μάλλον από κάποιο καβγαδάκι που εξελίχτηκε με βίαιο τρόπο ή ακόμη και από γυναικείο τσακωμό που δεν έμεινε μόνο στα λόγια, μια και οι γρατσουνιές -εξαιρετικά έντονες- θα μπορούσαν να προέρχονται και από νύχια γυναικείου χεριού που έχασε τον έλεγχο στη διάρκεια της λογομαχίας…

Ενα 24ωρο παρέμεινε στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια, που εργάζεται σε δημοφιλές κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι γνωστή όχι μόνο στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στη νυχτερινή Αθήνα, έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερα φανατικό κοινό τα τελευταία χρόνια. "
Με απλά λόγια ...όπως λέει και το σουξέ θα σου σπάσω το κεφάλι αν πας με άλλη...