Καψούριδες...οι Eλληνες πολιτικοί και υπουργοί Παντρεύονται τις γραμματείς τους


Αρε ρε Ζαχόπουλε άδικα πηγες ,άδικα.... Ενας ακόμα πολιτικός παστρεύεται την γραμματέα του …
Δείτε τι γράφει σήμερα το troktiko.blogspot.com

"Ποιος πολύ γνωστός πολιτικός μας θα παντρευτεί στις 5 Ιουλίου και για να το κρατήσει όσο γινόταν κρυφό έβαλε την αγγελία στην "Εστία;" o Σταύρος Δήμας. Αν και του φαίνεται ότι ήταν ήδη παντρεμένος. Η σύζυγος είναι δικηγόρος στο γραφείο του. Λογικό δηλαδή. Που θα την γνώριζε; Λέγεται Μαρία Μακρή. Τους δώσαμε στεγνά"

Τι σύμπτωση θα λέγαμε εμείς...
Πόσοι άλλοι γαλάζιοι και πράσινοι ακόμα και υπέργηροι πολιτικοί ...καψουρεύτηκαν στην διάρκεια της πολικής τους και υπουργικής τους θητείας και παντρεύτηκαν μετά τις γραμματείς ή συνεργάτες τους είναι αρκετοί ! Μάλιστα κάποιοι τεκνοποίησαν... και σε μεγάλη ηλικία...Ενω ένας άλλος λιγο πριν το τάφο την νομιμοποίησε με γάμο για να τις αφήσει την περιουσία.
Κάποιοι τα κουζινικά τους τα πήραν σε SIEMENS ...
Αντε να μιλήσει ο Χριστοφοράκος να τελειώνουμε με τα λαμόγια...Πραγματικά αυτός ο αρχιλαδιάρης πρέπει να ανακηρυχτεί σε εθνικός ήρωας άμα τους καρφώσει όλους ... Γιατί αν δεν υπήρχαν λαμόγια πολιτικοί ...δεν θα υπήρχαν λαμόγια τύπου Χριστοφοράκου..
Να δείτε σε τελική ανάλυση πόσο μαλάκας λαός είμαστε !!!
Τους ψηφίζουμε , τους νοικοκυρεύουμε ...και τους παντρεύουμε...
Αντε και στα δικά σας οι επόμενοι ..."γοητευτικοί" και ραμολί πολιτικοί ...και μπράβο στα "κορίτσια" που τους παντρεύονται το πάνε μια χαρά το γράμμα... Παππού - Παππού ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ και η εξουσία ...ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ