Βρακατσέλης : " Η γυναίκα μου έγινε πόρνη του προϊσταμένου της"!!!




..για Θωμαής και τον εραστή της μακαρίτη διοικητή του ΙΚΑ!
Mε ράσα στο Αγιο Ορος ο Βρακατσέλης ...πρωταγωνιστής του πρώτου ερωτικού σκανδάλου "αίματος και σπέρματος" της ΝΔ Χωρίς Ράσα εμφανίστηκε στο Εφετείο οπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του πρώην διοικητή του ΙΚΑ Γ Βαρθολομαίου που διατηρούσε σχέσεις με την σύζυγό του και τους έστησε καρτέρι έξω απο την Γκαρσονιέρα που το παράνομο ζευγάρι είχε κλείσει το μοιραίο ραντεβού ( για υπηρεσιακούς και σεξουαλικούς σκοπούς σύμφωνα με τις μαρτυρίες της Βρακατσέλη)
Σύμφωνα με την Εspresso ..."Με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο καταφέρεται ο Δημήτρης Βρακατσέλης σήμερα, δυόμισι χρόνια μετά το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου 2007 και τη μοιραία συνάντηση που είχε με τον πρώην διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίο έξω από το διαμέρισμα της οδού Λυκάβου, εναντίον της πρώην συζύγου του Θωμαής.

«Το μόνο που δεν ήθελα ήταν η μάνα των παιδιών μου να είναι πόρνη του προϊσταμένου της». Αυτός ήταν ο λόγος που έσπρωξε τον 60χρονο άντρα εκείνο το χειμωνιάτικο μεσημέρι να φύγει από το γραφείο του, στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, και να φτάσει μέχρι το πατρικό σπίτι της συζύγου του, στου Ζωγράφου. "