Με τους Βάρβαρους εργατοπατέρες και τα κοινωνικά σκιάχτρα πιστεύεις Γιώργο οτι θα κυβερνήσεις!

-Mε τον Πρωτόπαπα που τον διόρισαν ο Αλογοσκούφης και ο Αράπογλου στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, σκέφτεσαι να κυβερνήσεις Γιώργο μου;


Απο την Ελένη Ιωαννίδη


-Γιώργο μου, παρότι έχουμε μπουχτίσει απο την άθλια κυβερνητική συμμορία του κατακαίει τα σπαρτά και λεηλατεί το δημόσιο, σου προτείνουμε, να καθήσεις σπίτι σου σε περίπτωση που διανοηθείς να κυβερνήσεις με τους Πρωτόπαπες, τους Πανταγιάδες, του Ρέππες.

Νέα πρόσωπα θέλουμε Γιώργο, φρέσκο αίμα-όχι τα γνωστά αρπακτικά, τους σεσημασμένους κηφήνες. Εαν θέλεις ν αυτοκτονήσεις δώσε ρόλο στον Πρωτόπαπα, που διόρισαν ο τενίστας των μαύρων τιμολογίων Αλογοσκούφης και ο Αράπογλου, στην θυγατρική του Ομίλου της Εθνικής ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, για να παντελονιάζει κι απο κει λεφτά ,ο απαράδεκτος συνδικαλιστής της συμφοράς. Να τι έγραψε για αυτόν το

ithageneis.wordpress.com/2007/11/27/η-καριέρα-ενός-συνδικαλιστή/


Η "ΚΑΡΙΕΡΑ" ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ


Διαβάσαμε στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακής αλλά και στον Εξαποδώ! ότι ο Χρήστος Πρωτόπαπας, διορίστηκε από τον διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Τ. Αράπογλου, στην θέση του γενικού διευθυντή της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου, ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ. Η ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ είναι μία κατασκευαστική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1973.

Μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία προδιαγράφεται για τον πάλαι ποτέ αρχι-συνδικαλιστή, Πρωτόπαπα, ο οποίος έχει διατελέσει δύο φορές πρόεδρος της ΟΤΟΕ και άλλες δύο, πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Αποκαλύπτει δε, την άλλη όψη του νεοφιλελευθερισμού, που καλείται σοσιαληστεία και αφορά στη βαθιά διαπλοκή του «Δημόσιου» και των συνδικαλιστών με το μεγάλο κεφάλαιο. Διότι, στην χώρα μας, μία δράκα προσώπων– το φθαρμένο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης– παίζουν τις κουμπάρες πίσω από τις πλάτες μας θησαυρίζοντας.

Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό, ανοίγει και το ασφαλιστικό. Και ‘μεις, να συμμετέχουμε σε μία σοβαρότατη διαμάχη με αντικείμενο τον χαρακτήρα της αναδιανομής του κοινωνικού πλούτου, στο μέσον των καυδιανών δίκρανων μεταξύ των νεοφιλελεύθερων γιάπηδων-μεταρρυθμιστών και των συνδικαλιστικών ηγεσιών της «κοπής» Πρωτόπαπα. Απελπισία…

Υστερόγραφο: Πώς τολμάνε οι πολιτικές ελίτ και κυρίως τα στελέχη της κυβέρνησης, που ζούνε σήμερα μέσα σε μία επιδεικτικότατη χλιδή, να ζητούν “θυσίες” από τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα για το ασφαλιστικό; Μας δουλεύουν; Εάν θέλουν θυσίες, ας κάνουν μία μικρή περικοπή στο χαβιάρι και το παντεσπάνι τους!
http://www.kourdistoportocali.blogspot.com/