Ετοιμοι να γ@μ...και να δείρουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ...

ΩΧ ...Αυξημένες ερωτικές ορμές έχουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ
Ε τόσα χρόνια εκτός εξουσίας τους έχει φάει η αγ@μία....
Συμβασιούχες φυλαχτείτε ... άσε την ρεμούλα στα δημοσία ταμεία που θα κάνουν για να τα ρίξουν στα μπουρδέλα ...και τα κονσομασάδικα!
Πάντως το μυστικό το έχουν οι πράσινοι εργατοπατέρες στην ΓΣΕΕ. Η κυρία απο την Γκαρσονιέρα της οδου Φερών βρέθηκε σε διοίκηση οργανισμού ως εκπρόσωπος τους συνδικάτου!
Τώρα που θα γίνουν και εξουσία...ολο κάποιος άλλος θα πάει με το ταμείο κανενός οργανισμού να την προάγει ακόμα περισσότερο λόγω προσόντων ...Αλλά γιαυτό θα έχουμε τις άλλες μέρες θεματάρααα
Τώρα δείτε το παρακάτω θέμα...

Αυξημένη είναι η ερωτική επιθυμία στους Πασοκτζηδες και μειωμένη στους Νεοδημοκρατες!

Αυξημένη κατά 62% είναι η ερωτική επιθυμία στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και μειωμένη κατά 51% στους οπαδούς της ΝΔ.Οι επιδόσεις των κομμάτων που υποστηρίζουν στις δημοσκοπήσεις ανεβάζει και κατεβάζει – κατά περίπτωση – την επιθυμία τους για σεξ.Κοινή παράμετρος επιθυμίας είναι στους οπαδούς όλων των κομμάτων η οικονομική κρίση, η οποία οδηγεί σε μείωση του σεξ και αύξηση των εξόδων!Τα ενδιαφέροντα και παράδοξα αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ). Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 600 ενηλίκων (υγιές δείγμα ALCO) και 2.000 (δείγμα της Ανοιχτής Γραμμής και Βοήθειας και Στήριξης της ΕΜΑΣ), στρωματοποιημένο, αναλογικό του πραγματικού πληθυσμού.

http://realsnews.blogspot.com/2009/05/blog-post_6141.html