Πρώτο Θέμα ...Μπήκαν στη ΜΑΥΟ τα 20 εκ από τα "μαύρα ταμεία" της Siemens!


Το "έπνιξε" το έγγραφο ο Ανακριτής... Ανακοίνωση εξέδωσε και το υπουργείο Δικαιοσύνης...οτι δεν υπάρχει έγγραφο! ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΆΛΥΨΗ...ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ! Εδώ η αποψινή ανακοίνωση του Πρώτου Θέματος!

"Το Πρώτο Θέμα επιμένει απολύτως και κατηγορηματικά στην πληροφορία, που δημοσιεύει σήμερα στην πρώτη του σελίδα, ότι υπάρχουν έξι εμβάσματα αξίας 20 εκατ. μάρκων που εστάλησαν από τη SIEMENS Γερμανίας στην offshore εταιρεία MAYO, συμφερόντων Ν.Δ., επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και τα σχετικά έγραφα έχουν παραληφθεί από τις ανακριτικές αρχές στην Αθήνα.

Εάν ο κ. Μητσοτάκης λέει αλήθεια, ας ζητήσει είτε από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, είτε από εκείνες της Γερμανίας να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν δημόσια την πληροφορία ότι η SIEMENS Γερμανίας έστειλε 20 εκατ. μάρκα στην MAYO.

Για να πληροφορηθεί και η κοινή γνώμη την αλήθεια από κάποια επίσημη αρχή.

Σε αυτή την υπόθεση δύο «μικρές λεπτομέρειες» προκαλούν εντύπωση.

Πρώτον, ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να δηλώσει ότι δεν πήρε χρήματα η Ν.Δ. από τη SIEMENS μέσω της MAYO. Μπορεί να διαβεβαιώσει ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. το κόμμα του ότι δεν πήρε χρήματα από την SIEMENS η ίδια η MAYO;

Και δεύτερον, ας αναγνώσει μετά προσοχής τη σημερινή ανακοίνωση του γραμματέα του κόμματός του, κ. Ζαγορίτη, ο οποίος σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος δηλώνει «δεν θα μπω στο κομμάτι που αναφέρεται στα δικαστικά ζητήματα. Απ’ ότι φαίνεται αυτοί ήταν οργανωμένοι και έκαναν αυτές τις κινήσεις που έκαναν. Εκείνο το οποίο έχω να πω με κατηγορηματικό τρόπο είναι ότι η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τα ταμία της SIEMENS».

Το «Πρώτο Θέμα» θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις για να τελειώνει επιτέλους το επί 15 έτη συνεχιζόμενο «κρυφτούλι» με την MAYO, τη Ν.Δ. και τον κ. Μητσοτάκη όπως θυμόμαστε και από την κατάθεση του 1 εκατ. δολαρίων από τον εκδότη, κ. Αριστείδη Αλαφούζο, προς την ΜΑΥΟ. "