Ποιος "προβοκάρει" την Μαιρούλα ...Ματσούκα του ΠΑΣΟΚ!


Αν είναι να στηθεί τόσο καυγάς για το "κελεπούρι" την Ματσούκα, (την οποία πήγε εργατοπατέρας στο Γιώργο ο οποίος ήταν "ζαλισμένος" όταν είχε πρωτοπάρει την ηγεσία του Πασοκ και την έβαλε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτιου του κινήματος και έπαθε την πλάκα της ζωής του απο τα ποσοστά που πήρε το κόμμα) για το αν θα είναι υποψήφια με το ΛΑΟΣ στην Ευρωβουλή ή θα μπεί στις λίστες της Β Αθήνας του ΠΑΣΟΚ ..."κλάφτα Χαράλαμπε !
Εδώ που τα λέμε μάλλον θα ταίριαζε στο Γιώργο Καρατζαφέρη που και στο παρελθόν είχε προμοτάρει και συνάντησή του με την Ευά Καιλή ...οτι την "φλερτάρει" πολιτικά κλπ!
Πάντως είτε μούφα είναι η πληροφορία που δημοσίευσε το Πολιτικό Σαφάριhttp://politikosafari.blogspot.com/l ...είτε αληθινή η διάψευση από το Blog http://logoplokies.blogspot.com/2009/04/blog-post_2771.html (και έδω είναι που λέμε οτι οι μπλόγκερ δεν πρέπει να πέφτουν θύματα των μούφα πληροφοριών ή να γίνονται αυτόκλητα γραφεία τύπου πολιτικών ) λίγο ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ ! Αλλωστε είναι "καμένο χαρτί" αφού δεν σέρνει πολιτικά τίποτα πίσω της....να έχει πολιτικό μέλλον αποδοχής βάσης!
Απλά τις έκατσαν οι συγκυρίες...Γυάλισε στους εργατοπατέρες την πήραν στην ΓΣΕΕ και αυτοί την πήγαν στον Γιώργο για να δείξουν πόσο ανανεωτικοί είναι.Τσίμπησε και αυτός και αυτό ήταν όλο!
Αλλωστε προίκα έκανε, πέντε χρονάκια στην Ευρωβουλή... Ας μην την ξοδέψει τζάμπα !Δεν ξέρουμε αν ακόμα είναι με τον γιο της Δεμίρη που είναι ανταποκριτής της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες...
Α ρε Γιώργο όλα τα ταγάρια του εργατοπατερισμού ...βόλεψες στην αγωνία σου να κρατηθείς στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά είδες και μόνο σου οτι άλλα μετράνε πλέον στην κοινωνία και πήρες τα πάνω σου μόλις απαγκιστρώθηκες από αυτούς τους καφρο μηχανισμούς!