O Mαρτάκης υπηρετεί στο Ναυτικό ή στο Σπίτι της Λάτσενας!


...πέρσι τον έσπρωχνε ο Ψινάκης απο την όπισθεν με τα χέρια ( οσοι θυμάστε την καταπληκτική φωτό το από το romeo στην Εspresso ) για να τον πάει στην Εurovision. Bέβαια πήρε τον "πούλο" απο το Καλομοιράκι!
Μετά στραυτεύθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό και θεάθηκε σε αρκετές περιπτώσεις να συνοδεύει την νεαρή κόρη της Λάτση και του Κουρκουλου Εριέτα!
Και καλά ότι θέλει κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, αλλά να βρεθεί με το αεροπλάνο της Λάτσενας στο Ντουμπάι όντας φάνταρος παρά πάει...
Ξεφτίλα Μειμάρακη !Eσυ ή Λάτσενα είναι υπουργός Αμυνας!

Ο Μαρτάκης υπηρετεί στο Ντουμπάι με την Λάτση!

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_5886.html
Ούτε ο υπουργός εθνικής άμυνας δεν κάνει τα ταξίδια που κάνει ο ναύτης Κώστας Μαρτάκης. Η πρόκληση από τον νεαρό τραγουδιστή δεν έχει όρια αφού μαζί με την Μαριάννα Λάτση και την κόρη της Εριέττα πήγαν για μια εβδομάδα στο Ντουμπάι με το ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας.
Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον υπουργό κ.Βαγγέλη Μειμαράκη ότι ο στρατός και η θητεία δεν είναι "romeo" για να κάνει ο κάθε στρατευμένος ότι θέλει στην...πίστα. Είναι ...δυνατόν ένας ναύτης να φεύγει για...κούλουμα στο Ντουμπάι και μάλιστα να γίνεται και θέμα σε εφημερίδες(esrpesso); Κανένας δεν θα του βάλει του παιδιού που από τότε που παρουσιάστηκε τον είδαμε να βγαίνει σε εκπομπές και να τραγουδάει; Αλλά το ταξίδι στο Ντουμπάι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τα φανταράκια που υπηρετούν στην επαρχία.