Βίντεο με την κόρη του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ να κάνει χρήση κοκαίνης?


Εχει βίντεο με την κόρη του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Joe Biden να κάνει χρήση κοκαίνης και το παζαρεύει να το δώσει έναντι αμοιβής σε εφημερίδες στην Αμερική και στην Βρετανία...
Δείτε τι γράφει το RadarOnline.com που όπως αναφέρει είδε το βίντεο αλλά δεν το αγοράζει!
New York Post, η βρετανική εφημερίδα και το Εθνικό αιτούντα είχαν δείξει την ταινία και ζητήθηκε να υποβάλουν προσφορά για αυτό. RadarOnline.com έχει δει το βίντεο, αλλά δεν προσφέρει να πληρώσει για αυτήν.Η γυναίκα στην ταινία φαίνεται όμοια με Ashley και είναι σαφώς snorting δει περισσότερες γραμμές λευκή σκόνη.Παρά τις αντίθετες εκθέσεις, RadarOnline.com έχει μάθει ότι η ταινία γυρίστηκε με μια κρυφή κάμερα από τον πωλητή και να γίνει χωρίς τη γνώση της γυναίκας που είναι κόρη του αντιπρόεδρου των ΗΠΑ .

Το χαμηλό, κεκλιμένη γωνία της κάμερας και των δράσεων της γυναίκας τόσο αναφέρει η κάμερα δεν ήταν σε απλή προβολή.Η ταινία γυρίστηκε τον περασμένο μήνα σε ένα μέρος σε ένα σπίτι στο Wilmington, Delaware.Εχουμε μάθει επίσης ότι ο πωλητής της ταινίας δεν έλαβε γραπτές προσφορές για αυτό.Η Ashley είναι το νεώτερο από τα τρία αδέλφια. Είναι επίσης το μοναδικό παιδί του Joe και τη δεύτερη γυναίκα του Τζιλ."