Κάνουν ΕΔΕ ...για την διαρροή "ρουφιανόχαρτου" που καλούσουν τους καθηγητές να "καρφώσουν" ποιοι πήγαιναν στις πορείες για την δολοφονία του ΑΛΕΞΗ!


Ρουφιανόχαρτου συνέχεια!!!

Δείτε τι κάνουν στην Μέση Εκπαίδευση... Ενα blog αποκάλυψε εμπιστευτικό έγγραφο κάποιου διευθυντή σχολείων της Χαλκιδικής ...με το οποίο καλούσε του καθηγητές να καρφώσουν ποιοι παρακινούσαν τους μαθητές να πάνε στις πορείες για την δολοφονία του ΑΛΕΞΗ...και ποιοι καθηγητές τους συνόδευσαν...
Η αποκάλυψη του έκανε και τον "μπουζουκόβιο" τότε υπουργό Παιδείας να το μαζέψει...
Ελα όμως που οι εμπνευστές του δεν μαζεύονται...και έβγαλαν νέο έγγραφο και "ψάχνουν" να δουν ποιος διέρρευσε το "ρουφιανόχαρτο"!
Δείτε τι αποκαλύπτει πάλι το ίδιο blog..http://respentza.blogspot.com/2009/03/blog-post_3558.html
"Θα θυμάστε ελπίζω την υπόθεση του "ρουφιανόχαρτου".Έχετε την εντύπωση ότι έληξε;Για ρίξτε μια ματιά στο συνημμένο αρχείο!Οι διώξεις και η τρομοκρατία των καθηγητών δεν σταμάτησαν στο νομό Χαλκιδικής.Το αχτύπητο δίδυμο: ο γνωστός απαράδεκτος Περσυνάκης και το τσιράκι του, ο ανεκδιήγητος Βαγγλής ξαναχτυπούν.Τώρα εγκαλούν τους καθηγητές για κατάθεση, με σκοπό να διαλευκανθεί η σκοτεινή υπόθεση του "πώς διέρρευσε το ... εμπιστευτικό ρουφιανόχαρτο"!!!Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!Και λίγη ιστορία:Μετά τον πανελλήνιο θόρυβο για την υπόθεση "ρουφιανόχαρτο", που ξεκίνησε από το blog έγινε ΕΔΕ εναντίον του Βαγγλή. Φρόντισαν βέβαια να τον βγάλουν λάδι."

Η συνέχεια ...http://respentza.blogspot.com/2009/03/blog-post_3558.html