Athens Fringe Festival 2009


Η Εταιρεία Πολιτισμού «Σύνθεση» σε συνεργασία με το Edinburgh Festival Fringe θα διοργανώσει το Athens Fringe Festival 2009 τστην Τεχνόπολη από 15-21 Ιουνίου. Σε ρόλο διαχειριστή αλλά και παραγωγού, το Φεστιβάλ έχει ως στόχο να αναδείξει νέους, ταλαντούχους και ανερχόμενους καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, απ’ όλες τις Τέχνες, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στα πλαίσια ενός ανοιχτού, πολυσυλλεκτικού και νεωτεριστικού καλλιτεχνικού εγχειρήματος.

Πέρα απ’ τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στους επίσημους χώρους του Φεστιβάλ, το Athens Fringe Festival 2009 θα δώσει ραντεβού με το κοινό του στους δρόμους, τις πλατείες και τους σταθμούς της Αθήνας. Με happenings που θα πιάνουν εξ απήνης τους περαστικούς, οι καλλιτέχνες του Φεστιβάλ, θα εξαπολύσουν ένα πολύχρωμο, καλλιτεχνικό αντάρτικο στις πιο απίθανες γωνιές της πόλης.

Με σεμινάρια, δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για νέους και παιδιά, θεατρικά και μουσικά δρώμενα και μια μοναδική έκθεση όπου η Ελληνική
Λαϊκή Τέχνη συναντά τη Νέα Τεχνολογία, το Athens Fringe Festival 2009 έχει κάτι για όλους.

Το Athens Fringe Festival 2009 θα μετακομίσει σύντομα στο δικό του διαδικτυακό σπίτι. Μέχρι τότε μπορείτε να μαθαίνετε τα φεστιβαλικά μας νέα μέσω Facebook ή απ’ την επίσημη ιστοσελίδα μας www.sinthesis.gr/fringe.