Δεν τίμησαν τον Πρέσβη Σάκη...ούτε οι φαν της Εurovision


Ένας εκφυλισμένος και ξεφτιλισμένος θεσμός όπως αυτός της eurovision συνεχίζει να αποτελεί ...για την Ελλάδα ένα μουσικό γεγονός που απασχολεί τα ΜΜΕ και τους κρατικούς αξιωματούχους της ελληνικής κρατικής τηλεόρασης όλο το χρόνο.
Την στιγμή που ούτε οι πολίτες παρακολουθούν ούτε η νεολαία...αφού προτιμά η τα ριαλ ελληνικά σκυλάδικα η την ξένη εμπορική μουσική.
Και όμως επιμένουν να σπαταλάνε τα χρήματα του Έλληνα καταναλωτή για να κονομάνε αυτοί και τα κυκλώματα της λεγόμενης ελληνικής μουσικής βιομηχανίας...
Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να κάνουν και πρεσβευτή τουρισμού τον Σάκη...
Καλά ρε σεις λαμόγια θα φέρει τουρισμό από την Σερβία , την Ουκρανία και την Ρωσία...Οι άνθρωποι έρχονται μόνοι τους ...και λαθραία τον Σάκη περιμένουν!
Μην μας πείτε οτι θα πάει σε κεντροευρωπαϊκές χώρες και θα μας φέρει δημοσιότητα. Εκεί ουτε μονόστηλο δεν το παίζουν το θέμα τα ΜΜΕ.
Και δείτε τι φιάσκο έπαθε χθες ο Σάκης...σύμφωνα με το zougla.gr
"Ούτε καν οι φίλοι του Σάκη Ρουβά δεν πήγαν στο πάρτι που έγινε προς τιμήν του χθες το βράδυ στο κλαμπ Villa Mercedes.
Ο Σάκης έφτασε μόνος στο πάρτι του κατά τις 12:00 τα μεσάνυχτα, έκανε μια βόλτα ψάχνοντας να βρει κανένα γνωστό του να μιλήσει, και τελικά… έφυγε μετά από μια ώρα.
Το πάρτι είχε διοργανωθεί από τον OGAE, το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, στο γνωστό κλαμπ, στο κέντρο της Αθήνας.
Εκεί είδαμε μόνο λίγες συμμετοχές της Eurovision που έχουν έρθει στη Αθήνα για να μας παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στον σημερινό τελικό και κανένα Έλληνα από τον καλλιτεχνικό ή τον φιλικό κύκλο του Σάκη.
Κατά τα αλλά, η πλευρά του κλαμπ που είχε κλειστεί ειδικά για το πάρτι του Σάκη, φαινόταν στην κυριολεξία άδεια."